Hrozná je!!!

Hrozná je!!!

Zina Friga si pri lehnuti taky jakoby zabrumla, broukave az lehce knourave oddechne. Dela to uz dlouho, zni to trochu jako ‘uf, ted jsem si pohodlne lehla’. Povazuju to za jeden z jejich komentaru. Ona sice skoro nesteka, ale veci komentuje ruznymi pazvuky. Je ji sest.
Pozor, intoska :D

jinx ta už tam byla nejmíň dvakrát!!! ![]()
To Su ma jine zajmy (proc mam postel plnou vina, to je jina story:-))

Potrefenáhusa ze? Taky cosi takoveho povidala :D

dneska jsem se při odjezdu do práce teda cejtila jako hodně velkej tyran malých pejsků

Potrefenáhusa bozi vsichni tri
ovsem ti dva pred dverma jsou fakt nej...
Janulik03 Zina Potrefenáhusa jinx boží fotky ![]()
na této stránce je jedna fotka lepší než druhá, ani se nedá vybrat žádná, na kterou bych chtěla přednostně reagovat! ![]()
No tak ono záleží taky na modelech/modelkách.
Z našeho psa dokážu vyfotit buď jen velkej čumák nebo kus ocasu
Samantha já z pana kocoura jen flek, protože on sebou neustále mele. nikdy nemodeluje ![]()
Když čirou náhodou slyší své jméno, rozumí i povelu sedni ❤️

Samantha je třeba je šmírovat
Už dva týdny šmíruje štěně mě (nás) a my jeho
mezitím se snažím mít nenápadně telefon v ruce a tu a tam něco vyjde, ona ví, když fotím a neváhá to pokazit.
Potrefenáhusa to je TAK krásný!
Nemáte doporučení k opouštění štěněte? Je po procházce, po hraní, drbání v pelíšku a po jídle. Bez loučení, při příchodu bez vítání, jen jí beru hned ven. Dá se něco udělat líp?
Zu To je ale krásný mimino ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.