Chlpáči a iné
viktorka_od splavu vid? Takhle musi, nebozatka, lezet na domacich satech a jeste se o ne delit:-))
jinx To teda, bůhví co tam spřádaj za plány! Ještěže Oskar jen chrní ![]()
pan kocour mě dnes viděl u zrcadla se malovat...
dle jeho výrazu se okamžitě objednávám na plastiku
vypadal totiž cca takto:

Potrefenáhusa Zina ako píše PH, tak mám kern teriéra, problém s dýchaním teda nemá žiaden, akurát on sa na každej prechádzke tvári, že ešte v ten deň von nebol a ťahá ako besný, takže vždy máme na vôdzke priduseného psa, ktorý sa snaží niekam doskákať na zadných
, ukľudní sa pri mne po tých cca 5 minútach, ak ale ideme von obaja s mužom a aj s kočiarom, tak ťahá celú prechádzku (niekedy aj cez 70 minút...). Najradšej som preto ak ho môžem pustiť navoĺno v lese, tam je parádny. Vlastne mi to pripomína, že musím vybrať haltinu zo skrne, fakt Ťahá tak, že to už nie je normálne.
DrowRanger Aha, tak jsem to popletla, se omlouvám a jedním dechem prosím víc foto! :-) Haltina je super, když míříme někam, kde vím, že bude dlouho a vodítku, taky taky beru, naučení netahání je nás jeden velkej fail!
Uz som sa bala ze sa mlady stratil.

Janulik03 to je jak u nás pod borovicí ![]()
Potrefenáhusa j nas pod clematisom a hostami
Zina ja ho tiež neviem naučiť neťahať, s kočiarom je to obzvlášť výživné...Foto by som rada pridala, ale môj foťák fotí vo veľkostiach, ktoré sa tu nedajú nahrať :/
Zina jo, jo, mame staffordku, je to v podstatě nerozbitnej pes, ale vedro teda nesnáší a pokud je na cestě sebemenší kaluz nebo bláto, tak se chladí, prase![]()
Jedna sova v zakazanem uzemi :-))

Ako zabrat priestor?

Když musíš...
Kokoska vzpomnela jsem si u ty fotky, ze jsem ty žlutý fazolovy lusky přeci jen zasela, ale pozdě, až po hrachu, tak nevim, jestli z toho ještě něco bude

![]()

jinx aaaaaa
promin za tu asociaci (snad se tve elegantni kocicky nedotkne), ale mne na ty fotce nepripomina ani tak sovu, jako naseho bejvaleho souseda, kterymu vzdycky takhle trcely z usi chomace chlupu a byl furt takovej nerudnej :D
Janulik03 jak se ty kocicky vzdycky takhle k nekomu natahujou ![]()
Potrefenáhusa ano vacsinou k niekomu kto o to moc nestoji ![]()
razorblade ta kdyby te slysela!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.