Potrefenáhusa No jo, jenze to bych nejdriv musela jit plavat ja, a to je tady problem - vetsinou se v prirode plavat vubec nesmi, a tam, kde se smi, zase nesmi pes ![]()
Jedine ze bych ho vzala na psi plaz do severniho Chicaga...
Potrefenáhusa No jo, jenze to bych nejdriv musela jit plavat ja, a to je tady problem - vetsinou se v prirode plavat vubec nesmi, a tam, kde se smi, zase nesmi pes ![]()
Jedine ze bych ho vzala na psi plaz do severniho Chicaga...
MP Marge já myslela jen kousek, ty třeba jen kousek nad kolena a zkusit, jestli by se mu chtělo, Rufík plave fakt nerad, ty tři tempa a domu je pro něj akorát :-))
MP Marge Nesmí se plavat v přírodě? Proč?
Eeee... tak to není místo pro mě.
andulka01 Tak to vis, Americani... Policejni stat!
V prirode se lze koupat jen tehdy, kdyz se mesto rozhodne, ze je to misto na koupani vhodne, a udela z toho oficialne "beach". Coz potom prinasi urcita omezeni, jako treba zakaz psu.
Takhle to funguje v Illinois, netvrdim, ze v celych Statech. Ale je fakt, ze kdyz se tatinek jednou na dovolene s kamarady v Nevade rozhodl vykoupat v mistni rece, tak nad nim vsichni lomili rukama, ze skonci v kriminale... Tak nevim.
Grázlice konečně usnula

Zu "Grazlice"!? Takovej andilek ![]()
Trnka přišla tlamičku zkontrolovat pozdě, už bylo snědeno....

Zu grázlice je rozkošná ![]()
Zu ta je sladka!
MP Marge slusi vam to spolu!
MP Marge jen když spí ![]()
Kdo pozdě chodí...

MP Marge Sluší vám to, a kvůli nám jsi přítele odstřihávat nemusela ;-).
A celkově jsou všichni místní povaleči a zevlouni krásní
.
V neděli, když jsem se trochu dostala z rýmy, jsem se rozhodla že Poppy nutně potřebuje nový kšíry. Vzala jsem starý jako mustr a mazala na Zličín do novýho ZOO obchodu. Obchod velkej, kšír, obojků a vodítek snad milión. Naštěstí jsem dostala k ruce poradkyni, kterou jsem dusila snad hodinu... horkotěžko jsem vybrala jedny... slečna mě důtklivě nabádala, ať vezmu radši o číslo větší nebo přijdu se psem - já oponovala že Poppy je drobná a hlavně nesnáší cestování, nebudu ji stresovat - takže šup šup kšíry sem a kde máte pokladnu?
Dorazila jsem domů s jazykem na vestě a co byste řekly? Ano, byly malý
Takže jsem se otočila na patě a hnala na Zličín, venku snad sto stupňů, znova.
Tohle po mně chtít jakejkoliv jinej člen rodiny, tak už nedýchá ![]()
barbucha doufam, ze te obsluhovala stejna prodavacka a ze mela ten vyraz “ja ti to rikala”![]()
Si piš! ![]()
barbucha to nejde jinak ![]()
Furt nějaký požadavky, sotva člověk dorazi domu!

Potrefenáhusa Na mě taky Venca ječela sotva jsem otevřela dveře, i když měla plnou misku. Tuším že si stěžovala že má do kuřecího masa zamíchanou rejži, no považ ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.