andulka01
drátky, taková šichta začíná být moje noční můra (June je naopak všemi drátky a tkaničkami fascinována
+ aktuálně sedačkou).
Myslíte, že takové ty spreje na "odpuzení domácí zvěře" fungují? Náš dráček začíná být velmi kreativní
.
andulka01
drátky, taková šichta začíná být moje noční můra (June je naopak všemi drátky a tkaničkami fascinována
+ aktuálně sedačkou).
Myslíte, že takové ty spreje na "odpuzení domácí zvěře" fungují? Náš dráček začíná být velmi kreativní
.
moora juuu! Ti vyrostli! ![]()
Friga To jsem ráda, že se našla, je to můj oblíbený pes :-).
moora To by bylo něco na mě :-). Alergie na kočky a fóbie z ptáků. To bys mi kafe musela servírovat na zahradě :-).
Není v ohrožení spíš ten prostřední papouch?
Soudě podle toho pohledu...
999 dik! Prisera chlupata to je!
A tvari se ted jako nevinatko a chrape, je zcela utahana :) Zitra dostane novy obojek a voditko, tak ji pak vyfotim.
Friga Chyba bylo určitě na straně tchýně :-).
999 jakoze Friga urcite vubec nahle nevybehla plnou parou a tim nevytrhla tchyni voditko z ruky?
Friga Určitě ne :-),
Friga Uff. Dočítám a jsem ráda, že čtu už příběh se šťastným koncem.![]()
whiskas Nefungují.
Sweet Potato Děkuji.
Sweet Potato whiskas a já bych rekla, že fungují, ale muselo by se stříkat obden. Ale je to kočkou. Ebby nikdy nic, krásně na škrabadle, ale Áďa si občas ráda zaškrábe.
Catherinne Škrabadlo máme, ale zdá se, že to začíná být "nuda"
. A navíc, kožená sedačka prostě lépe voní
.
I když, Piškvorka vzala zavděk i prachsprostou hadrovou Ikeou
, pěkně si na ní zadrásala
.
CatherinneA asi máš doma princezny, my máme čerta
.
Jejda, Friga má průšvih. Tak hlavně že to dobře dopadlo, musely to být hrozné nervy.
whiskas U nás na psa sprej fungoval, na kočky nevím, bylo to v místě, kam ony nechodí. Jinak škrabadel máme hafo a stejně je nejvíc orvaná sedačka. ![]()
Sweet Potato dynda potvora je to :) taky jsem rada, ze se ji nic nestalo. Jen si dneska rano musela vytrpet prochazku v ksirach, ktere nema rada :) Az otevrou obchody, koupime ji novy pekny obojek a voditko.

Friga No nevyzerá príliš nadšene ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.