Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 08:47

paktofonika ksiry jsou totiz nastroj dabluv!  Stala se ji velka krivda, ze jsem ji je nasadila 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 09:17

Friga hele ale vy žijete v zemi zaslíbený, určitě by se našly nějaký fajnový! já nedám dopustit na tyhle

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 09:40

Potrefenáhusa Takýto typ je naozaj dobrý, má ho aj náš psík. Má tú výhodu, že pri silnejšom potiahnutí neškrtí psa pod krkom ako obojok.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 09:45

Biely kvet právě a super je to ucho na zádech

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 09:54

Potrefenáhusa Presne!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 10:17

Friga Hele, to dělá ten vlkodav, kterýho v ní pořád vidím. Belisa byla na srnky taky čůza, trvalo to několik let ji to odnaučit, nakonec nevím, jestli to odnaučení nesouviselo i s tím, že zestárla  :-D.

Fleťáci a zvěř taky docela výzva, u Cida jsem teď ve stavu, že to po relativně rychle otočí, ale aby nevyběhnul, když je ode mě dál, tak to zatím nejde.

Jinak jsem si uvědomila - to už ne ní na vás a Frigu, ale tak do pléna - že vlastně všechny procházky jsou nastavený jen na ně, kdy po nich aktivně nic nechci (neškodit) a někomu to tu neprospívá, takže jsem naplánovala sobě a Cidovi rychlochůzi. Cíl je dostat se do lepší kondice a časem, když mě nezradí koleno vyběhnout, druhej cíl je naučit Cida soustředit se na mě - teď mastíme a teď se může důležitě čenichat.

No a nevím, kdo je z toho víc zmordovanej, já sípu, jak když jsem vysprintovala na Sněžku, a Cid vypadá víc unaveně než po celodenním výletě v Alpách, to je tak, když se místo svalů musí používat hlava :-D.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 10:21

Zina vono je taky strašně šťaví, když si to tempo nemůžou určit sami

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 10:30

Já jsem dneska ráno vykoukla z okna a viděla "naše dvě" kočky, jak si spolu hrajou v záhoně, různě tak na sebe číhaly, vykukovaly a vyskakovaly.....pak se sebraly a šly obě po cestičce ke vchodu, asi jakože na snídani (blížila se hodina, kdy vstávám já a otvírám dveře, aby mohly dovnitř)

a ta oranžová barva září na všechny strany teda

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 10:36

a včera jsem byla v kočičí kavárně a bylo to fakt boží! Jako upřímně, jestli je to dobrý pro ty kočky, to nevim, ale lidi tam fakt vypadali velmi zterapeutovaně

kočku na klíně jsem měla do dvou minut po usazení se na židli

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 11:24

Potrefenáhusa super dvojka

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 11:55

Potrefenáhusa ono vsechno, co se nandava pres hlavu je dabelsky nastroj, pred kterym se musi couvat, kroutit se u toho jako had a vrhat urazene pohledy   Snad sezenu neco vhodneho

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:03

Friga docitam a som rada ze aj so stastnym koncom

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:05

Friga rufik to nandavani taky nerad a než se oklepe, tak v tom chodí jak svazanej, ale prave je s nima ta manipulace hodne rychlá, jen se to nasadí na hlavu a zacvakne pod brichem, nemusí se prostrkovat ještě nohy a tak

von má teď strasne tlustej krk a malou hlavu, ze vseho se vyvlikne 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:07

Cid, když dostane náhubek, tak dělá, že nemůže chodit :-D. Terk, když jsem mu ho poprvý nasadila, tak regulérně upadl na bok!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:07

Zina ja som rano vybehla s Elzou a tiez dostala postroj. No kedze sme dlhsie neboli to nadsenie nevedela zvladnut. Presli dme len par kilometrov ale ledva som sa doplazila a vytahsnou rukou z ramena. Videli sme stado srniek a trosku sa natahovali lebo vypla usi. No musime zas chodit kazde rano

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:37

Biely kvet Potrefenáhusa Škoda že tento typ nesedí každému psovi. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:44
@Potrefenáhusa - kdybych neměla kočičí kavárnu doma, tak jsem ve zdejší kočičí kavárně pořád :-) teď mají nové rezavé kotě, tak tam musím (ale dnes mám černé kalhoty, tak dnes ne...)
Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:54

paktofonika našla jsem už před nějakou dobou někoho, kdo to šije na míru, já to zvažuju, protože Rufík nějak vyrostl ze 60 cm a od týhle velikosti to nedělaj po 5 cm, jako dosud, ale po 10 a 70 cm jsou mu strašně velký (nosí je, ale myslim, že by se z nich byl schopnej vyválet ven

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 13:13

Potrefenáhusa kedysi ste ma tu naviedli na postroj hunter a fakt je to super vec. Dobre sa drzi len nam chyba lepsie voditko k tomu. Stala sa vraciam k prastaremu voditku ipletenemu z koze doma. Vyzera tak....,, rhm .... retro

https://www.zoohit.sk/shop/psi/voditka_a_obojky/postroje/hunter/220109

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 13:18

My máme takéto, len, ako spomínala paktofonika , nie každému psovi sedí...