.....a podobný je aj autopás.

.....a podobný je aj autopás.

Biely kvet Ťuťu! A jak to jde se zvládáním samoty?
Zina Už celkom dobre. Nechávame ju zatiaľ na chodbe s pelechom, nejakou hračkou. Aj keď u nás je to pomerne problematické, lebo všetky hračky nielenže ničí, ale doslova žere, aj tie s doživotnou zárukou. A keby len hračky....už odjedla mužovi kus nohavíc, mne pojedá ponožky, deky sú všetky deravé, obliečky na vankúše, paplóny.....ja nechápem, ako to dokáže stráviť?
Ale inak je to anjelik! ![]()
Biely kvet to je taková minitrnečka ![]()
Rufíkovi narostl strašnej kožich, já vůbec nevim, co s tim (a to jsem si kdysi po čendovi stěžovala, jaký je to holátko, že nemá podsadu, což byl ostatně i důvod, proč ho dávali z roudnickýho utulku, že mu je v kotci zima)
teď má něco strašnýho, tuhle sousedka se divila, že by ho taky nepoznala!!!ani nejde zajet kartáčem úplně ke kůži a vůbec to nepelichá, jestli k tomu letos v zimě ještě něco přidá, tak už fakt nevim!
jestli von taky nakonec nebude ten finskej

2015 toto

Potrefenáhusa to chapu, ze pokud se z obojku vyvlikne, ze ksiry jsou lepsi. Friga to pretahovani pres hlavu nerada a ve psim parku pri odchodu by to byl boj. V zime nosi reflexni vestu a to ji musim napred nasadit obojek s voditkem, pak voditko provliknout vestou a tu ji nasadit, kdyz nemuze couvat, i tak si zkousi lehat a sklani hlavu, co to jde :) Ted ma novy obojek a voditko. Ten obojek jsem chtela ten samy typ, co mela predtim, ale nemeli velikost, tak ma podobny, jen ne Hurtta. Voditko ma to same, co predchozi, ktere mela jen asi dva mesice

Potrefenáhusa S tou Trnkou máš pravdu, ale ona má také krásne oči a Tasha také šikmé, aj keď nehovorím, že aj tie nie sú pekné.![]()
Friga ale sluší jí to!
Biely kvet trnka z jednoho úhlu, když sedí přímo před člověkem a kouká nahoru, tak má ten pohled dost jako pitbul
Potrefenáhusa A čím ho češeš? My sme mali rôzne kefy, ale nešlo to s nimi dobre, tak sme kúpili furminátor a to je iné kafe! Vyčesáva chlpy aj s podsadou, čo je pre nás veľmi dôležité, lebo tej našej v poslednej dobe strašne padajú a musím ju česať každý deň. (teraz neviem, či som o tom tu už niekde nepísala).
Biely kvet trnka z jednoho úhlu, když sedí přímo před člověkem a kouká nahoru, tak má ten pohled dost jako pitbul
Prepána, to hádam nie!![]()
Biely kvet furminátor máme taky, jako dobrý, ale on má Rufík uplně jiný chlupy než máte vy, on je narvanej takovou hustou delší vatou a taky mu to ty chlupy trochu řeže a trochu ho to tahá. Musí se to teda dělat venku a jak ho to tahá, tak to moc dlouho nevydrží. Já ho hlavně kartáčuju tangleteezerem a pak takovejma těma hřebínkama, co vypadaj jak hrabla na zpracování ovčí vlny - to by vydržel hodiny
ale z čendy byla na jedno česání igelitka chlupů (a ze psa to nijak viditelně neubejvalo), ale Rufík fakt ani nepelichá, z Trnky to na jaře spadlo během tejdne skoro naráz, ale Rufíka se to drží furt
Čo je dobré na poštípanie včelou? Asi pred hodinou ma potvora poštípala na palec a aj keď moc to opuchnuté nemám, ale stále ma to dosť bolí. Už som skúšala ľad, ocot, cibuľu.....ale neprestáva to bolieť.![]()
Biely kvet u nás se to ještě mydlilo mejdlem
a neporadim, mě píchla před 14 dnama vosa a cítím to furt
Biely kvet Od včely bolí dlouho (mne i dva dny). Prodává se octanová mast na poštípání hmyzem, ale asi ti nezbude, než to vydržet.
Potrefenáhusa Naša dcéra má labradora a keď sú tí dvaja spolu, vyzerajú ako brat s mladšou sestrou. ![]()
Sweet Potato Ďakujem.![]()
Biely kvet a neptaj se vás, jestli to neni štěňátko? :-)
Potrefenáhusa Nie, ešte sa nikto nepýtal.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.