Garfie bala sa ze bude musiet byt na vsetko sama, chuderka chlpata ![]()
Chlpáči a iné
Janulik03
Přesně. Dotáhnu jí to do baráku a ještě bychom jí to prtě nechali na krku, taková drzost!!
Bonnie děti zbožňuje a ony ji, každou procházku slyšíme aspoň jednou "to je krásný pejsek!" Dneska měla drbací hody, když jsem si šla pro kafe do naší komunitní kavárny (zní to strašně, ale je skvělá, je i na Hejlíkově Gastromapě) a uvázala ji ke stromu v zahradě, hned se k ní nahrnuly všechny děti, co tam zrovna byly, některé aniž by se dovolily maminek nebo mne, tak to bylo i s osvětou, jak se k cizím pejskům chovat. Velká legrace taky byla na chalupě s neteřema, Bonnie je odmala zvyklá, že si z ní dělají koníka, dávají jí klobouky na hlavu a mašle na ocas... A letos se její nejlepší kamarádkou stala ta nejmladší, čerstvě roční. Ta na Bonnie pořád křičela "Buka! Buka!", držela se jí za ocas a tak spolu chodily, dělala Bonnie malá = se zvukem "mááááá" ji jemně ručičkou plácala po hlavě a vrcholem bylo, když jsme vylezli v rámci výletu na vrcholek kopce a tam rozbalili svačinu, tak se neteř s Bonnie rozdělila o svůj příděl minipiškotů - normálně jí ty piškoty cpala do tlamy a Bonnie si je jemně brala jazykem, úplně bez zubů. To asi akorát mně ten pes šlape na nohy a funí do ucha a tak.
Zdravim po delsi dobe. Tak tohle je Luďan "prijdes na navstevu, picnes se ze slivovice a odejdes s kocovinou a kotetem". Mame ho 14 dnu. Mela jsem predstavu, ze po prichodu do noveho domova budu kote lovit zpod postele...vubec. Obcihla byt, neboji se niceho, kdyz uspavam deti, chodi spavat s nama. Takze na kazdem rameni mam jedno dite a Ludana na brise..![]()

to sis lip vybrat nemohla!!!!!!
tv Júúú
tv Luďan je ![]()
Potrefenáhusa Sweet Potato Zu Diky!
Ona si teda asi vybrala nas..kdyz jsme byli na te navsteve, tak jsme grilovali venku. A prislo se na nas podivat tohle kote od sousedu..pak teda jeste dalsi tri
. Ale pry jsme byli vubec prvni cizi lidi, za kteryma prislo, ze je trochu plache. Chodi na me v noci spavat, je to celkem legrace, jak se mi slozi mezi rameno a bradu. A vrni uplne neskutecne.![]()
tv ježiš luďan ![]()
tv to je krasna kocicka
tv ešte že si si picla slivovicu. Máš najkrajšie koťátko![]()
Potrefenáhusa u nás doma je pes najväčšia atrakcia, malý sa za ním strašne ťahá, prvé slovo bolo haf, aj teraz hovorí ln haf a havo. Pes ho až s takým nadšením neberie ae akonáhle má malý niečo v ruke, je pri ňom a vyžiera :D
Jako ja jsem rada, ze zustalo jen u kotete, taky jsem mohla mit treba pstrosa, ze jo..o pul treti rano jsem hulakala: "Jsem slivovicova kralovna!" a nalivala jsem do panaku z petilitroveho!!! demizonu.![]()
![]()
Elzicka deti miluje . Hlavne take co uz chodia. Je nezna, mila az sa divim, pri nas sviha chvostom ako bicom. Dokonca dostala na velku noc aj korbacom s basnickou ![]()

Navsteva
tv toto som raz zažila vo veľkom štýle tiež, tvrdá pálenka, ale priniesla som si len opicu, dvojdňovú![]()
Janulik03 my sme mali Elis, moja veľká láska už nežije, ale v srdci mi žije dotiaĺ, pokým mi bije. Pán PES![]()
tv Tak buď ráda, že jsi nedotáhla nosorožce![]()
tv toto som raz zažila vo veľkom štýle tiež, tvrdá pálenka, ale priniesla som si len opicu, dvojdňovú
Ja mam slivovici opravdu rada, ale od te doby jsem panaka nemela. Ale musim rict, ze byla opravdu vynikajici. Akorat ji nemuselo byt tolik.![]()
Sweet Potato
Byla jsem tak rozjeta, ze kdyby tam nejaky byl, tak je muj!
Nebo originál medvěda?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.