At si lehnu na zada, bricho, bok, hned se na me nekdo navali..nekdy i vice kusu.![]()

At si lehnu na zada, bricho, bok, hned se na me nekdo navali..nekdy i vice kusu.![]()

tv Ňuňuňu.
tv no to byl v bytě, kde to nešlo, teď fakt valí, jak může, i když začátky byly celkem pozvolný. Ale lidí se bojí teda pořád.
tv jak kouká ![]()
Potrefenáhusa pristavte Goliaskovi ke dverim bedynku, otevre si sam ![]()
MP Marge Magráta se k tomu člověk konečně dokope a ejhle...
Nic si z toho nedelej, Chico taky rad "pomaha" ![]()

Náš usměváček ;-)

JanieB rozkošnej ![]()
Černá kočička včera zkoušela, jestli je už natolik domestikovaná, že by mi mohla spát na hrudníku a byla teda jedním zlým okem velmi rychle vykázána do patřičných mezí (Goliášek může)

Je mi fuk, že jsi nemocná, neválej se a pojď ven!
Potrefenáhusa To jo, to je hodně přísnej pohled :-) :-).
Zina no já se bála, že jí kousne (případně, že se mi porvou na hlavě)
ufonek![]()

JanieB Oooo ![]()
Potrefenáhusa to mi pořád přijde zajímavý, jak všeobsažnej může takovej pohled být, to kolikrát úplně změní náladu v místnosti
JanieB miluju Vinicka! ![]()
A všechny ostatní tady, samozřejmě, taky![]()
Zina no a že na to stačí jenom to jedno voko, na ten hnusnej pohled
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.