Chlpáči a iné
Černá kočka si u nás docela posouvá hranice...

Potrefenáhusa je chytrá! vybrala si to nejmírumilovnější zviřátko ![]()
Dlho som toto vlákno nečítala... Všetci sú ![]()

Přišla nás navštívit sousedovic Míca. Byla to uliční kočka, kterou jsme krmili spolu s několika sousedy. Před časem jsme ji viděli s ošklivě poraněnou nohou - tahala ji za sebou a vypadalo to, že i kouká kus kosti nebo kloubu, noha od krve, ale stejně se nepřiblížila tak, aby se nám ji podařilo chytit. Pak jsme ji nějakou dobu neviděli a já se bála, jak vážná ta zranění byla a jestli to dala. Až jednou při hovoru s jednou se sousedek jsem se dozvěděla, že jim se ji chytnout podařilo a dali ji s veterinářem dokupy. Teď je z ní jejich poloviční gaučák a občas se k nám zastaví na obhlídku a něco dobrého (při pohybu na ní vůbec není poznat, že by jí kdy něco bylo)![]()
tarra Tomu říkám happy end ![]()
![]()
Trhni si nohou, di se natáhnout jinam.

A Poppy má novýho kamaráda! Velikýho buldočka... varovali jsme pána, aby ho nepouštěl moc blízko - pán bohorovně odtušil jestli kousne, tak kousne. A nic se nestalo, placatej čumák na čumák, čmuchy čmuch... a Poppy kolem něj začala lítat a vybízet ke hře!
Tak není eště vše ztraceno ![]()
barbucha tak vona asi zná jen buldočky a tudíž všecko vostatní je divný ![]()
Ne ne, právě že se doteď hotovila každýho jinýho buldočka sežrat (je jich tady moc)! Dostávala v tý smečce (samejch buldočků) asi zle za uši... jediný který si voblíbila jsou dva pekiňáci, a teď tenhle kluk... ale je to furt lepší a lepší, už tak nešílí při každým čoklovi. Bohužel asi jak dlouho trvalo to šikanování, tak dlouho bude trvat vodvykání
tak abych se toho vůbec eště dožila ![]()
jeden pozovací Goliášek pro viktorka_od splavu

Mamíííííí!

Potrefenáhusa daj tomu dieťaťu najesť![]()
Potrefenáhusa Ta je hustá teda. Poslední dobou, když sem dáváš fotky s černou, mě vždycky napadá, že Vtěrka je takové hezké jméno pro kočičku...
Isca vtěrka je to hrozná

Doufám, že tady nikoho neurazí trochu intimnější snímek ;) Pokud ano, smažu ho.
Takto se někdy u nás zvrhnout snahy o večerní home office... to pak má člověk pracovat!

JanieB podľa času na monitore bolo po 22:00, tak miláčik odhodil zábrany ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.