caturday 
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Kocce vlevo asi chybi nejake vitaminy ci prvky
byt na to teda nevypada, ze by mu chybelo![]()
![]()
Tak koho mrzí víc, že doma jsem pro jistotu ozdobila jen větev, kterou mám na stole, mě nebo Týnu?![]()

razorblade Kočce vlevo hlavně chybí nejakej gen pocitu sytosti, mi přijde
Potrefenáhusa Taky ho honila mlsná, no![]()
Potrefenáhusa tak vánoce, to se holt víc jí:-)
Všetkých chlpáčov zdraví mačkopes Lily

Aj zapalis tu poslednu sviecku?

Ved preto

Janulik03 kde jsou kočky?![]()
Janulik03 jeste ze Elzicka na vsechno dohlidne ![]()
Magráta davaju na terase pozor na stromcek a dufaju ze sa im podati otvorit dozu s upecenymi keksikmi tiez odlozene na terase ![]()

Janulik03 Elzička krásná, a co je vidět z bytu/domu taky, na mě to vždycky z těch fotek působí hrozně dobře.
Zina dakujem, Elzicka sa pred chvilou zmenila na krvelacnu bestiu a s obrovskym revom sme je vypustili von. Zacula ako sa vonku biju macky a asi niektora nasa ju volala na pomoc, lebo inokedy na take zvuky nereaguje. Teraz takmer vyvalila dvere ![]()
Janulik03 krásná ![]()

Prý už se dlouho nepoprali, a pod stromečkem je to nejlepší místo na takový menší boj ![]()
Mohučanka u nas jsou kocky z toho stromu a pripojenych zmen (bylo treba trochu prestavet nabytek) silene vydivoceny, hrajou si jak kotata![]()
já jsem pod tlakem okolností (na Vánoce přijde alergik) musela vyklidit pokoj v přízemí, kam zvěř nepáchne, takže u nás letos stromeček na stojáka, bez koček, ptáků, zakopaných ozdob, které se dohledávají do června a dalších kratochvílí, tralala
slniecko Terry Pratchett - Dobrá znamení ![]()
moora u nas som zvedava kto ten stromcek napadne ako prvy. Kocky alebo mala ktora prave objavila caro lozenia. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.