Chlpáči a iné
Na princeznu ![]()

Chico take preje hezke svatky:

Mam opici, nechte me spat!![]()

alibi to je krásný ![]()
Potrefenáhusaznacka ideál ![]()
Mam tu na dnesek psa. Zamichala jsem mu kousicky kapriho masa do granuli, peclive to prebiral. Pak mu dosla trpelivost, prevrhl misku, sezral maso a granule nechal rozvalene pres pul kuchyne. Gurman.
stes děkuji ![]()
tady se to na ležení ve společným pelisku asi úplně nechystá, i když černá vypadá, ze už ji je všechno jedno...

Všetci chlpáči sú ![]()
U našich Lilin záujem o stromček či darčeky =nula bodov. A po návšteve netere a synovca nejak takto

Mne segra na Stedry den poslala fotku krve na podlaze. Ta jejich nejstarsi prisera, kterou maji jako jedinou od stenete a bez problemu si necha sahat do misky nebo do tlamy, si nejprve peclive rozbalila (rozcupovala) spolecnej darek pro vsechnu zvirenu a pak se zacala dobejvat do sacku s pamlsky, ktery v balicku byly, tak synovec ji to chtel zabavit, aby to nerozkousala a nesezrala vsechno... a ona ho pokousala![]()
![]()
Poradí mi niekto, čo s Lily, keď šialenci vonku trieskajú petardy a podobné veci?Keď bola malá, bála sa. Teraz, keď to počuje, vystrelí z miesta, kde je, a začne štekať.
pecka Prášek na uklidnění. Porad se s vetem.
A každýmu, kdo hodí rachejtli, druhou do prdele a zapálit! ![]()
Dadoo problém je v tom, že u našich primitívi strieľajú min. už od 24.12. A budú aspoň do 1.1. Tak by musela byť pod vplyvom práškov stále.Našťastie to zatiaľ nie je pričasto. Ale zrejme na Silvestra budem musieť niečo zohnať, lebo sa bojím o jej srdiečko.
A s druhou časťou súhlasím na 100%.
pecka v Praze jsem ještě nic střílet neslyšela. Což je supr. Adinka je v pohodě, ale Ebby to stresuje hodně. Bojí se a nejčastěji se schová v posteli v peřinách. Na Silvestra tam vleze v 23h a vyleze tak ve 2 ráno.
Ale ty musíš ven, to je těžký, omezit procházky na minimum a hlavně vždycky pevně na vodítku, nedejbože aby utekla strachem.
Ať ten týden dáte obě v pohodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.