stes MP Marge Tak ale von fakt maká, celý noce je venku, chodí až ráno, predevcirem tu byly dvě vodkráglovaný myši
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa aha, tak to sorry, to je tedy jasne po zasluze
Jako u nás je teda taky pernej den.
ehm... po stejně perny noci
stes G.uz vysmahnul, ale on se ještě tak třikrát vrátí najíst, než vyrazí úplně
Potrefenáhusa tak já sem dneska na prahu nenašla žádný myše, ale tři mrtvolky vykradenejch kapsiček
když sem mu otevřela dveře, tak si řek o snídani a šel si po šichtě lehnout..
Ounz Maj to těžký prostě!!!![]()
Potrefenáhusa přesně! ![]()
Ounz Potrefenáhusa Muj tatinek vzdycky beduje, ze jemu by ty mysi nevadily, kdyby je ten kocour vzdycky polostraveny nevyblil ![]()
Priznam se, ze jak kocky miluju, tak tuto stranku jejich existence bych si rada odpustila...
MP Marge u nás se myši neblinkaj, to spíš jiný věci..myše se jen dostávaj ![]()
My teda taky z 99% jen dostáváme, načatyho potkana ve sklepě měla asi na svědomí chlupatá, ten byl teda hodně unapetitlich a ještě to načasovala, když jsem byla přes víkend sama doma, odklízení byla teda hodně velká výzva
MP Marge u nás se myši neblinkaj, to spíš jiný věci..myše se jen dostávaj
Taky bych nebyla nadsenim bez sebe, priznavam - ale kdyz se dostanou aspon v celku, tak to neni tak zly! Ja se mysi nestitim, mne jich je spis lito. Ale ukousany hlavy, jakoz i jiny casti, mi na stary kolena nejak vadi ![]()
MP Marge no pravda, vobčas člověk dostane jen půlku, když mu to se vstáváním ráno trvá moc dlouho..
tv To jsou dělnické tlapy
. Krásnej je
. A ten plný pelíšek...
, paní se jistě nenudí.
pan kocour zmizel před vánoci. já plné lednice vybraných lahůdek pro něj a on nikde. klasika. jakmile se všecko zkazilo nebo to sežral pes, do minuty seděl kocour přede dveřma a dožadoval se plné misky. on mi to snad dělá schválně! pořád jsem nepřišla na to, se kterými sousedy se o něj přetahujeme. každopádně přišel vyžraný do tvaru koule ![]()
Jiná Realita hlavně že přišel!
Catherinne no to samozřejmě, zlatíčko moje nevděčné
! on je tak rozkošnej, zatím snad nikdo, ani nekočkomilové, neodolali si nad ním trochu zašišlat :) jen kdyby byl trochu méně odtažitý. dneska milostivě povolil drbání za ušima a pak odkráčle to temnoty :/
Jiná Realita dej fotku
...taky jsem pro fotku Tvého miláčka!.
(a jinak - moc se mi líbí, jak úplně "rozkveteš", když píšeš o něčem, co Ti dělá radost, z Tvých řádků je to úplně cítit!. Zkus si takový, radostnější, život udělat, jak Ti psaly holky jinde...! Máš ohromný potenciál...)
stespokusím se, pokud dnes milostivě přijde - ale fotit jeho špekatost je nemožný úkol. pořád sebou mele, kutálí se po podlaze nebo se otírá o nohy. na pózování ho neužije.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.

ehm... po stejně perny noci