Rhaenys Páni, ten se u vás rychle zabydlel
.
Chlpáči a iné
crazydaisy To jo, je odrzlej až hrůza
Bohužel naše kočka na něj už mnoho hodin hučí, té se fakt nelíbí ![]()
Máte niekto skúsenosti s prechodom z Barfu na granule? Ja už si dobre nepamätám ten prechod z granúl na Barf, ale viem že to trvalo dlhšiu dobu. Na nete som našla málo info, a v tej svojej knihe som to nenašla. Granule nejedli v podstate za celú dobu čo sú na Barfe, keď sme boli mimo domov dostávali konzervy.
Rhaenys fb s prosbou o sdílení?
Rhaenys ten je krásnej :-) třeba by si kočka zvykla...? ![]()
Na FB jsme to taky dali .. To víte, že bych si ho hned nechala, ale žijeme v malém bytě, navíc je to nevykastrovaný kocourek a my máme doma kočku .. No, ještě nějakou dobu počkám, jestli se někdo neozve a potom začnu přemlouvat někoho z okruhu známých, aby si ho vzal.
Ale je tak sladkej
.. achjo .. jestli ho někdo vyhodil ![]()
Rhaenys ten je krásnej...
asi si vás vybral k bydlení ![]()
jojojo, ale presne jak mi psaly zeny zde, do tri dnu si zvykli!![]()
Rhaenys je krasny! zkus to s nim..par dnu a uvidis. kdyztak ho pak vykastrujete.
Rhaenys no ale ![]()
![]()
![]()
Ten něčí bude, je pěknej, asi vyklouznul nepozorovaně z bytu. Asi nejúčinnější se mi zdá to olepení okolí plakátama.
Svému psu polštářem, on mě dekou ![]()

Potrefenáhusa on je tak krásnej ![]()
nellielovett je ![]()
(děkuju)
My fakt máme mini byt zarvanej knihama, sotva se sem vejdeme. Nechat si ho prostě nemůžeme. Navíc kočka je dvakrát tak velká a dneska má tendenci kotě hrozně napadat. Za pár hodin budu muset pryč z bytu, tak asi zavřu kotě do koupelny, protože jinam dveře nemáme
. Pořád se nikdo neozval, už je to docela dlouho, kdyby ho někdo hledal ..
Potrefenáhusa Dan doma na gauč ani na postel nemůže, ale na chatě ano ![]()

nellielovett jak si to užívá ![]()
no, v poslední době mi to nepřijde jako úplně blbý omezení...
Potrefenáhusa Tak vás tam je ![]()
Joo, on to má rád, když si třeba celé odpoledne čtu, tak se ode mě ani nezvedne
Akorát já jsem alergik a doma bych to nesnesla, všude chlupy.. Kolikrát bych si ho fakt vzala pomuchlat, ale to bych mu pak těžko vysvětlovala, že jednou jo a jednou ne.
nellielovett já jsem hrozná macecha, Rufíčkovi a Goliášovi bych to dovolila a ty ostatní vymetla, chudinka Trnka, tu teda vyhazuju docela často, protože ta tam leze nejvíc a já se tam s ní nevejdu a navrch těch 25 kilo už fakt trochu drtí a taky žere ty deky a polštáře....máme teď poslední deku bez vykousaný díry ![]()
nellielovett U nás do postele můžou (převlíkám dvakrát týdně), na gauč ne, není to úplně blbý, když po mně, sotva si lehnu, někdo nešlape, a nesedám si do písku. Ale u těch fotek, co dává Potrefenáhusa, jsem trochu nalomená, drží mě hlavně to, že starej už by tam nevylez'.
Jinak teda našla jsem doma Šustu, kterýho dlužím jedný místní uživatelce a zapomněla jsem na to (kaju se!!!), tak si ho dávám znovu a pořád je to dobrý. Teď jsme čekali úřední návštěvu, u který bylo krajně nežádoucí, aby ji psi přivítali svým přívalem energie, rozumějte poskákali a olízali a umlátili rozkuchanou hračkou, tak jsme učili jednoho starýho psa a jednoho zběsilýho psa novým kouskům, a povedlo se to asi za dva dny a jednu jinou návštěvu nacvičit.
Fakt doporučuju každýmu, kdo ještě úplně nerezignoval a chce se se psem někam pohnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.