Ještě pro pobavení - včera, když už kotě bylo hrozně unavené, jak ho kočka pořád pronásledovala, jsem s ním ležela 2 hodiny na posteli, aby si trochu odpočinulo. Nicméně... ![]()

Ještě pro pobavení - včera, když už kotě bylo hrozně unavené, jak ho kočka pořád pronásledovala, jsem s ním ležela 2 hodiny na posteli, aby si trochu odpočinulo. Nicméně... ![]()

Rhaenys Surikata![]()
Vždycky ta hlava zajela za hranu postele - a pak zase vyjela nahoru
Když kotě zvedlo hlavu, tak zůstala takhle zaseklá s těma nohama nahoru asi 5 minut a čuměla na něj ![]()
Solathis Sweet Potato Díky.
Je mi z toho špatně. Myslím, že June ven nepůjde ...
Minulý rok přejeli naši kočku, teď mámu od naší berušky a určitě to není ojedinělý případ.
Jdeme na to ...
whiskas chudaci:((( tak at se vam aspon dobre kope, jeste ze neni zmrzla zeme.
711990 Jo, dík. Příznivé počasí, to bylo jediné pozitivum.
Shodila si polstar z gauce:D

JanieB mame jen jednoho stafika, cerneho s bilou naprsenkou a bilymi konci tlapek. Predchozi byl tmavohnedo bily. Ale nas je takovy drsnak na pohled, ten vas je roztomilous sladky, strasne se mi libi. ![]()
rasaNori Aký nádherný psík! ![]()
ehm, jak jsem ve vip vlákně psala o králíčkovi duracellovi, protože naše borderterierka utahá i borderkoliáka, tak dneska jsem si vybrala přesčas, že si dáme pořádně do těla. Tak dáváme, od 5 jsme v hospodě a i kus do ní jsme jí nesli![]()

baltik Děkuju ;-) černí i černobílí jsou taky moc krásní ;-) Vini sem tam na fotce vypadá někdy i drsně, někdy je to rarášek, ale z 99% je taaaaaak strašně sladký a milý a uklidňující! Já, 35 let kočičářka, nad kterou nebylo... a pak přijde jeden stafík a můžu se zbláznit!

JanieB To ja moc dobre znam
Ja mela cely zivot kocky a vzdycky jsem si potichu rikala, ze vubec nechapu, co na psech lidi maji... No a u mne stacila jedna civava (nebo co to ma byt) ![]()

JanieB A Vinicek je uzasnej ![]()
JanieB ach![]()
rasaNori Ta je tak krasna!![]()
Mohučanka nebyli jste tento týden s kocourkem na veterine? My dnes a Čáp si tam jódoval a ošetřoval prst nafouklej jak bakuli ![]()
:-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.