Janulik03 to je úžasný ![]()
![]()
Chlpáči a iné
Nechce se někdo ujmout malého potkana? Někdo ho vč. přepravky odložil na chodbě domu ve Zvěřinové u nákladového nádraží, dovezu kamkoliv po Praze. 
Janulik03 super dvojka ![]()
Viatori Zkus Sweet Potato , ta má v poděděných potkanech praxi ![]()
To je pěkný, s námi taky chodí naše kočka, dříve chodily dvě. Když jdeme dál, než se jí chce, často na nás počká schovaná někde u cesty a když se vracíme, zase se přidá.
Viatori Zkus Sweet Potato , ta má v poděděných potkanech praxi
Tak já doufám, že si to tu přečte zejména ona
, ale pojistím to soukromou zprávou. Vzala bych si ho, ale zrovna prožíváme pubertální období mladýho pána, je to vcelku dobrý, ale výcvik se téměř nekoná, bo se vůbec nesoustředí. Potkan by tomu moc nepomohl. 

Viatori Je malej, možná by ho vzali v nějakým zverimexu
nejsem si jistá, jestli chce mít SP zrovna útulek pro potkany, který nikdo nechce...
Viatori Kdyztak mam kontakt na utulek pro hlodavce. Je prazsky.
Viatori Poznáte, jestli je to kluk nebo holka?
Viatori Kdyztak mam kontakt na utulek pro hlodavce. Je prazsky.
Dnes jsem oslovila rodinu, blízké a Sweet Potato :-), pokud ho do víkendu neumístíme, vezmu si kontakt, děkuji.
Potrefenáhusa vzpomněla jsem si na ni, ti dva u ní našli domov, ale jsem si vědoma, že SP útulek založit nejspíš nechce ![]()
Zina pokusím se to zjistit
Viatori Jde to poznat docela dobře :-). Vlevo holka.

Takhle z obrázku to vypadá na holku (mohla by být březí), ale těžko říct.
Hlídačka

Tady se člověk fakt nezavděčí...

Viatori Kdyby se ti ho nepodarilo udat, zkus oslovit Stastny zverinec. Je to azyl pro hospodarska zvirata, kterej vede moje spoluzacka. S potkanama ma hodne zkusenosti a taky dost kontaktu na lidi, kteri by se ho udali. A nebo zkus oslovit nejaky majitele hadu :)
razorblade Teda ale!!!!!!!
Potrefenáhusa Tak z hada vegetariana asi neudelas![]()
razorblade i ty!!
já když nesu Apolence (užovka mého partnera) myšky, tak se jim omlouvám, že zrovna ony budou potravou, je mi to líto (ale já sem obecně citlivka :-)) ale uklidňuju se, že u mě u kočičí smečky by to měly horší ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.