Catherinne to jsou zlatíčka ![]()
Chlpáči a iné
Magráta Ve dvou max!

Potrefenáhusa ta tvoje smecka je bozi, fakt ![]()
Potrefenáhusa 8 dní antibiotik!!!
Goliášek je teda hodnej kocourek...U nás nelze na pilulky ani pomyslet.
Trnka je ovšem super. A zbytek smečky taky ![]()

Tady je: náš pán a vládce ![]()
Trnka je skvělá! Ostatní taky, ale ona si tentokrát zaslouží extra separé pochvalu.
Mohučanka všichni jsou to páni a vládcové:-)
Mohučanka Jeden by neřek, jakej to je zabiják! ![]()
Magráta to je pravda
Akorát naše kočka, to je vládkyně dobrotivá a shovívavá, ale tenhle kocour, to je vládce tyran a despota ![]()
Jo, když jsem byla těhotná a šla s ním na očkování, tak si volali do ordinace posilu, protože se báli, že mě kousne
je to prostě zlatíčko ![]()
Mohučanka Goliáš je strašně vzornej, totiž zcepenělej hrůzou, všechno si nechá
Mohučanka To jsi mi připomněla, kdysi jsem si jako těhotná objednala s kocourem (velkým a bojovným) na veterinu zvířecí sanitku. Pán byl hrozně skvělej, krvácel statečně.
Sweet Potato to sme zažívali s kocourem Mínem, na odčervení např. jsme na něj museli být dva, a jeden měl takový ty pracovní rukavice :-))
pak ale byl zlatej, resp. když jsem mu pak píchala inzulín, tak vždy, když papal, a byl skloněný, tak do zátylku, bez problémů
Magráta Já Godzille taky všechno provádím, když žere!
kolikrat u toho i přede
Za chvíli jedu s Venoušem na očkování k mýmu doktůrkovi, jsem zvědavá co ona na to ![]()
Mohučanka To jsi mi připomněla, kdysi jsem si jako těhotná objednala s kocourem (velkým a bojovným) na veterinu zvířecí sanitku. Pán byl hrozně skvělej, krvácel statečně.
To jako fakt existuje nebo je to fór?
Ginevra Není to fór. Snad to teda ještě existuje. Přijde mi to super nápad a užitečné, hlavně pro majitele velkých psů. Fungovali na objednání předem, ale i jako záchranka, nevím, v jakém rozsahu tedy. A dělali i cestu poslední.
Ginevra Sweet Potato Něco určitě existuje, teď jsem na to viděla vizitky u nás na veterine
To jsou teda věci, musím se podívat, jestli je to i u nás.

Videla som a nedalo sa sem nedat. Dvajakamarati na kazdodennej prechadzke.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.