ice Hroznej fesak!![]()
Chlpáči a iné

dávala jsem na IG, ale musím se podělit o smutnyho psa. Odjeli jsme na lyže a hlídá dcera, kterou Roza miluje, ale smutna je stejně. Je to tragéd![]()
Vilemina Chůdě malý
.
Vilemina Ta je krásná.
Vilemina šiš
jjá prostě miluju ty bulí kebule a čumáky![]()
A navíc se jmenuje Roza!
Zrovna dneska jsem dceři vyprávěla, že jednou budu mít stafika Růženu!! Po babičce. Po druhé už jsme měli Milušku. A dcera hned plánovala, jak s ní přijedu k nim
strašně ji chybí pes, ale nemůžou mít.
Růženka je moje světýlko do budoucna![]()
Vileminaubozacek![]()
Dadoo no vona je Rosa Maria von něco, ale u nás je Rozára, Rozička, Rozinka, Rózi, variací je hodně. Je to zavislák a už naše druhá stafinka. Jinýho psa uz nikdy nechci, jsou skvělí.
Vilemina nedivím se![]()
jakkoli je Josifek krásný pes, tak já ty "úzký" psy nemůžu. Já potrebuju tu širokou držku, eventuálně klabáka. A navíc teriéra. Máme to s dcerama všechny tři úplně stejně. Prostě stafbulik a nikdy už jinak![]()
Dadoo přesně tak to máme doma taky![]()
Mrakoplas To je krásný jméno pro křečka ![]()
Dadoo Tak když nejde pes, tak potkánek. myslím, že už je i umíte, protože je minimálně jedna dcera měla, ne? Potkan je malej pes a smečka, nebo asi spíš hejno?, se i samo zabaví! A má sice úzkej čumák, ale klabonos bych mu uznala :-D.
Dadoo Tak když nejde pes, tak potkánek. myslím, že už je i umíte, protože je minimálně jedna dcera měla, ne? Potkan je malej pes a smečka, nebo asi spíš hejno?, se i samo zabaví! A má sice úzkej čumák, ale klabonos bych mu uznala :-D.
Zina Potkánka bych i ráda, ale raději ne. Žijí moc krátce a navíc ten náš kočičí gang se postupně infiltruje dovnitř. To by nemuselo dopadnout pro potkánka dobře :-D
Snad je trochu umím. Když vzpomenu na dobu kdy jsme jich měli doma najednou 36..![]()
Na Kryšpína stále vzpomínám se slzou v oku. Byl neúžasnější ![]()
Dadoo Já myslela na dceru, jak jsi psala, že psa mít nemůže. Já jsem teď potkanově vyloženě naladěná, příští týden si jedeme pro zbytek plánované party, už se nemůžu dočkat :-) :-).
marudek

viktorka_od splavu Chudacek, co se mu stalo? Ale ptáčka by si dal!
viktorka_od splavu no ne, at je brzy fit, bobek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.