Dadoo krásné vítání:-)
Chlpáči a iné
jinx Jo ať má Su kde sedět!![]()
viktorka_od splavu ať to dobře dopadne ![]()
Magráta ona me vzdycky odchyti a program na dalsi hodinu je jasny :-)
Magráta blbounek už si to sundal a začal lízat, takže má límec, ale tlapka vypadá mnohem líp. jestli vydrží s tím límcem (dost peklo:-), tak to snad bude dobrý. zítra večer jde na kontrolu, akorát mi nesvítí světla u auta, tak nevím jak se tam dostanu![]()
díky moc všem za držení palců i tlapek!
Zina Myšové přestěhováni. A hrubě nespokojeni.
Zatímco původní klec byla bezpečné útočiště, tahle je hnusné domácí vězení. Snad jsem jim nezpůsobila moc velké traumátko a zvyknou si. Vycházím z hesla "láska prochází žaludkem" a stražím jim tam všelijaké dobroty.
viktorka_od splavu Taky se připojuju a pacientovi přeju rychlé hojení.
Sweet Potato Oni si zvyknou, si to tam podepíšou a za pár dní tam budou jako doma. Já když jsem myšku přestěhovala z přepravky, kde byla možná víc než týden, tak v kleci taky nechtěla být a při přesunu do přepravky, kam nejde ani přidělat napáječka, pookřála, bo si myslela, že tam bydlí.
Byli jsme se podívat na koťátka ❤❤❤
Bezinka

Pepinka

Catherinne ty jsou ![]()
Magráta jsou krásný, malinký, mňoukaj (naše kočky ne), hned bych si nějaké pořídila ![]()
Catherinne Krásný!
Voda ledová, ale vlézt tam prostě musela![]()

Zu Fotka je super, ace to má na obojku, to je GPS?
Zina jojojo, GPS, už má v lese utíkavou ![]()
Tak to máme potvrzený. Josef je neplodnej. Ani jedna spermie. Mrzí mě to. Je pěknej, má andělskou povahu a my měli fakt chuť se tomu věnovat. Je uchovněnej, stálo to prachy a spoustu času..
no aspoň se už nemusíme kodrcat po výstavách, i když měl úspěchy, jen tak pro nic za nic ho tim stresovat nebudem...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.