barbucha Tak krome jogurtu tady mame kefir a podmasli, tvaroh (bohuzel) ne. Ale koupim teda tu Aktivii a uvidime, co to udela!
Bacha na to, u nás mliečne výrobky spôsobili apokalypsu.
barbucha Tak krome jogurtu tady mame kefir a podmasli, tvaroh (bohuzel) ne. Ale koupim teda tu Aktivii a uvidime, co to udela!
Tak musíš pomalu a začít troškou, jasně že nejde natlačit do nich rovnou litr kefíru ![]()
barbucha To bola lyžička jogurtu. Už som to nikdy viac neskúšala, prospievajú i bez toho.
Ja vim, ja si prave pamatuju, ze tys me varovala ![]()
No jo tak každej je jinej, taky neříkám že se to musí dávat všem psům.
MP Marge Ale šľahačku, tú majú veľmi radi a nič im po nej nie je. :)
Zina Dík. Mám tu totiž jeden archivní, z Vánoc zapomenutý, tak jsem si myslela, že by je mohl potěšit.
MP Marge Rufik to samotný nechce, já mu to míchám do masa, aby to neslo moc rozrejpat a nejedly věci (všechno kromě masa) z misky vyházet. Sýr teda taky nežere
ale včera si dal takovou tu úplně rozvarenou mrkev z polívky a jak mu chutnala, syrovou nechce (musím strouhat najemno a míchat, aby nesla vypreparovat), nerad kouše (ale zuby by měl mít v pořádku)
Ja taky strouham, nad vetsimi kusy se ofrnuje. Strouham teda syrovou.
Ja prave ten olej taky planovala zamichat do masa, ale mam silne podezreni, ze Chico, jakmile uciti neco noveho a exotickeho, se mi na to vy... On je tvrdohlavej jako mezek, a kdyz se mu neco znelibi, tak klidne nezere treba 2 - 3 dny ![]()
Jako vzhledem k tomu, ze kypi zdravim (a pribira na vaze!) by mi to nemuselo delat starosti, ale ja to vzdycky tezce nesu!
Uz vidim, jak ten lososovej olej budu nakonec muset sezrat sama ![]()
MP Marge Ale šľahačku, tú majú veľmi radi a nič im po nej nie je. :)
Jo, to verim, po slehacce je Chicous taky jako divej ![]()
Ale ja ji moc nekupuju. Vsichni clenove domacnosti krome krabu; tedy ja, sambo a pes, totiz potrebuji zhubnout!!!
MP Marge Tak kup normalne pro lidi, u nás to maj třeba v lékárně. Protože ten psi lososovej fakt nedáš, to ti muzu garantovat (jednou jsem si ho omylem nalila do salátu, měla jsem ho prelitej do flašky od olivovyho, protože v ty origo bryndal a i když jsem ten salát proplachla vodou, tak fakt teda bleeeeee - ale všem našim psům to fakt chutná)
nebo prodavaj pro ty cokly i všechny možný jiný
zeleninu dávám taky syrovou, ale třeba z ruky si kus syrový mrkve nevezme, nebo ze zdvořilosti vezme a odloží na podlahu, tu varenou mrkev zral ochotně. Von to vzdycky i tak zkoumá, jedním okem důkladně prohlidnout a ocuchat - a to včetně třeba plátku šunky! To má teda hotovy rychlejc než kus mrkve
Potrefenáhusa No to maji s Chicem spolecny - ten taky vsechno dukladne ocuchava a jeste po me tak podezirave pokukuje, jako jestli mu snad nestrkam nejaky svinstvo ![]()
A kdyz to ma byt pamlsek, za ktery ma neco udelat, tak se na to vysere, at je to co je to ![]()
MP Marge Ja kupujem tu vysokopercentnú, ale to tak raz za pol roka. Teda odkedy uz ju nejem, som im ju nekupila.
Olej som dávalabuď olivový, alebo z treščích jater. Na imunitu olej z hlivy ustričnej. Lososový som davala úplne na začiatku a ten im moc nešiel a i tá kvalita tam je dosť dôležitá.
Oba Otíci lososovej olej nesnášeli (nedivim se), takže s Poppy jsem to už ani nezkoušela a rovnou jí to jídlo zakápnu vždycky olivovým. Ten mám navíc po ruce furt.
Zu Zina Svetřík Snoopy je taky výjimečné morče...má za sebou operaci zahnisané stoličky, celý loňský srpen jsme ho krmili rozmočenými granulemi přes stříkačku. Naštěstí to hned pochopil a spolupracoval, sám si ji bral do tlamky a horlivě polykal. Jenom spolubydla poskakoval vzteky nad tou donebevolající nespravedlností, jakto že on nic? Tak jsme museli dávat i jemu ![]()

SunEclipse žárlivka malej ![]()
SunEclipse ti jsou![]()
SunEclipse SunEclipse My jsme rozmočenýma granulema a stříkačkou krmili průběžně několik let, protože morče mělo nějak křivě rostlou sanici a ty zuby se neobrušovaly a museli jsem průběžně jezdit brousit. Na začátku jsme teda kupovali nějakej drahej prášek, speciálně k tomu určenej, pak nám na jiný veterině poradili tohle. Morčák si na to časem zvyknul a taky spolupracoval
.
Zina náš se naštěstí krásně zotavil, a šrotuje normálně. Ta zbylá stolička se mu nějak posunula, a obrušuje obě protilehlé. Ale stejně ho pro jistotu pravidelně bereme k veterináři na kontrolu.
MP Marge paktofonika
Oba Otíci lososovej olej nesnášeli (nedivim se), takže s Poppy jsem to už ani nezkoušela a rovnou jí to jídlo zakápnu vždycky olivovým. Ten mám navíc po ruce furt.
Vis, ze ja mozna zacnu taky tim olivovym? Taky ho mam po ruce furt a nesetrim na nem - kupuju kvalitni. Ten lososovej, koukam, je drahej jako nechci rict co, a kdyz to psisko odmitne pozrit, tak to bude velka financni ztrata ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.