Půlka nového osazenstva

Půlka nového osazenstva

Zina čumáček, jak se jmenuje?
a koukám, že už má zásoby ![]()
Zu No jmenuej se Quin, protože je od Q, ale zatím jí říkám Buchtík, protože je v šesti týdnech skoro tak velká jako tříměsíční Eftyna.
Btw, muž si dal podmínku "nic s čerevným očima", takže jak už to bývá, aspiruje Buchtík na jeho největšího oblíbence.
Btw, muž si dal podmínku "nic s čerevným očima", takže jak už to bývá, aspiruje Buchtík na jeho největšího oblíbence.
Zina Ta je krásná!!!!!![]()
(a tyhle těstoviny mám teď tsky, byly poslední, co zbyly minulej tejden na kosiku
)
Zina jé, to je přesný. Když mi bylo 20, umřel nám před Vánoci náš drs. jezevčík a já jsem shodou ne moc pěkných vánočních okolností sehnala štěně, ale táta zatvrzele jinýho psa odmítal, že je moc tmavej, tváří se jak čert a prostě to není ten náš, že ho NECHCE... No a asi po zítří přišla mamka z práce a táta leží na gauči a po procházce mokrej čert mu leží na hrudi![]()
Potrefenáhusa Což se divím, protože mi přijdou z těch lepších ze (super)marketový kvality, nebo možná byly moc drahý při množství 10 kilo a víc :-). Jinak ty krabice tam byly kvůli seznamování, aby trochu odvedly pozornost a nabídly schovku, první večer tu byl trochu hlučnej :-).
Zina Myslím vyšly o něco dráž...já si teď dost oblíbila ty Adriana na bronzových matricich, ale ty teda už byly fuč
Potrefenáhusa ty těstoviny chválil nějaký ten Italský kuchař. Že z toho, co se dá tady sehnat, jsou ještě nejlepší. Jinak u nás v deBille jsou ve slevě a měli tam včera plne regály. ![]()
continuity A který, ty barilla nebo ty Adriana? Ještě mi přijdou dobrý Rumo (Rummo?), ty u nás mivali taky často ve slevě
a proč ji říkáš debilla? Mne přijde jako jeden z nejslusnejsich obchodu, albert i tesco jsou proti ni fakt hrůzy (o coopu radši mlcim)
a mám rada jejich maslo
a ke zviratkum

Zina Jezuuuuu![]()
Zu tak to prr! Naše rybičky umí taky spoustu kravin, škemrají o jídlo, když jim ten první, který vstane, zapomene nasypat. Taky si překládají v akváriu kameny a hledají tam žrádlo. Toto je jedna mřenka naučila od druhé. A měla jsem kdysi šneka, který se vozil na vzduchovaci
Clovek se porad uci! Nemela jsem tuseni, ze rybicky a sneci muzou byt i akcni ![]()
Ja bych akvarko chtela, protoze me uklidnuje to bublani vody a to, jak rybicky plavou. Ale protoze se znam, tak je mi jasne, jak by to dopadlo s cistenim akvarka ![]()
MP Marge Když poridis dostatečně velký, tak ten ekosystém se pak udržuje celkem sam
Potrefenáhusa Barilla.
deBilla říkám jenom ty naší. Z FB diskuze:
- Nebyl jsem v naší Bille dva dny, mají tam ještě něco?
- Tam někdy něco i měli?
Je to strašná pobočka, syrové maso pohromadě s obloženými bagetama - teda po několika upozorněních už jenom s tvrdým salámem.
Jeden týden tam něco mají, pak měsíc nic - třeba skyr, uzený losos, mléčné brumiky. Ty výpadky jsou takové nepředvídatelné. Já už někdy i myslela, že výrobce tu věc přestal úplně dělat, když ji měsíc nemají.
continuity Takový jsou u nás Alberty....asi nejhorší teda bejval vzadu na Palmovce a pak na Kobylisích u metra, už jsem tam roky nebyla a asi už nikdy nepůjdu. Billy znám prave jenom slusny
MP Marge Když poridis dostatečně velký, tak ten ekosystém se pak udržuje celkem sam
No ja mam odstrasujici priklad v tatinkovi, kteremu bracha se svagrovou pred nekolika lety daly k Vanocum akvarko (pravda, celkem male). Rybicky se mu sice libily, ale pak mu zacalo byt nedobre, pece ho nebavila/vysilovala, a ono to postupne pomrelo. Tatinek z toho ma dodnes tezke vycitky svedomi ![]()
MP Marge já k píše Potrefenáhusa dostatečně velké akvárko + málo rybiček. Pak stačí z času na čas propláchnout filtr, případně posolichat steny. Vodu měníme, jenom když je nějaký prieser.
continuity Tak. A ještě bych dodala nepořizovat tam živorodky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.