Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:08

Půlka nového osazenstva 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:20

Zina čumáček, jak se jmenuje?  a koukám, že už má zásoby

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:32

Zu No jmenuej se Quin, protože je od Q, ale zatím jí říkám Buchtík, protože je v šesti týdnech skoro tak velká jako tříměsíční Eftyna.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:33

Btw, muž si dal podmínku "nic s čerevným očima", takže jak už to bývá, aspiruje Buchtík na jeho největšího oblíbence.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:33

Btw, muž si dal podmínku "nic s čerevným očima", takže jak už to bývá, aspiruje Buchtík na jeho největšího oblíbence.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:34

Zina Ta je krásná!!!!!

(a tyhle těstoviny mám teď tsky, byly poslední, co zbyly minulej tejden na kosiku )

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:46

Zina jé, to je přesný. Když mi bylo 20, umřel nám před Vánoci náš drs. jezevčík a já jsem shodou ne moc pěkných vánočních okolností sehnala štěně, ale táta zatvrzele jinýho psa odmítal, že je moc tmavej, tváří se jak čert a prostě to není ten náš, že ho NECHCE... No a asi po zítří přišla mamka z práce a táta leží na gauči a po procházce mokrej čert mu leží na hrudi

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:47

Potrefenáhusa Což se divím, protože mi přijdou z těch lepších ze (super)marketový kvality, nebo možná byly moc drahý při množství 10 kilo a víc :-). Jinak ty krabice tam byly kvůli seznamování, aby trochu odvedly pozornost a nabídly schovku, první večer tu byl trochu hlučnej :-).

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 02. března 2020 12:53

Zina Myslím vyšly o něco dráž...já si teď dost oblíbila ty Adriana na bronzových matricich, ale ty teda už byly fuč

Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:29

Potrefenáhusa ty těstoviny chválil nějaký ten Italský kuchař. Že z toho, co se dá tady sehnat, jsou ještě nejlepší. Jinak u nás v deBille jsou ve slevě a měli tam včera plne regály.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:33

continuity A který, ty barilla nebo ty Adriana? Ještě mi přijdou dobrý Rumo (Rummo?), ty u nás mivali taky často ve slevě

a proč ji říkáš debilla? Mne přijde jako jeden z nejslusnejsich obchodu, albert i tesco jsou proti ni fakt hrůzy (o coopu radši mlcim)

a mám rada jejich maslo

a ke zviratkum 

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:34

Zina Jezuuuuu

Online Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:35
Reakce na Allysa:

Dasenka a chrnici burmilky

​To zní jak název nějaké moderní pohádky.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:37
Reakce na continuity:

Zu tak to prr! Naše rybičky umí taky spoustu kravin, škemrají o jídlo, když jim ten první, který vstane, zapomene nasypat. Taky si překládají v akváriu kameny a hledají tam žrádlo. Toto je jedna mřenka naučila od druhé. A měla jsem kdysi šneka, který se vozil na vzduchovaci

​Clovek se porad uci! Nemela jsem tuseni, ze rybicky a sneci muzou byt i akcni

Ja bych akvarko chtela, protoze me uklidnuje to bublani vody a to, jak rybicky plavou. Ale protoze se znam, tak je mi jasne, jak by to dopadlo s cistenim akvarka

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:42

MP Marge Když poridis dostatečně velký, tak ten ekosystém se pak udržuje celkem sam 

Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:43

Potrefenáhusa Barilla.

deBilla říkám jenom ty naší. Z FB diskuze: 

- Nebyl jsem v naší Bille dva dny, mají tam ještě něco?

- Tam někdy něco i měli?

Je to strašná pobočka, syrové maso pohromadě s obloženými bagetama - teda po několika upozorněních už jenom s tvrdým salámem. Jeden týden tam něco mají, pak měsíc nic - třeba skyr, uzený losos, mléčné brumiky. Ty výpadky jsou takové nepředvídatelné. Já už někdy i myslela, že výrobce tu věc přestal úplně dělat, když ji měsíc nemají. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:45

continuity Takový jsou u nás Alberty....asi nejhorší teda bejval vzadu na Palmovce a pak na Kobylisích u metra, už jsem tam roky nebyla a asi už nikdy nepůjdu. Billy znám prave jenom slusny 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:47
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge Když poridis dostatečně velký, tak ten ekosystém se pak udržuje celkem sam 

​No ja mam odstrasujici priklad v tatinkovi, kteremu bracha se svagrovou pred nekolika lety daly k Vanocum akvarko (pravda, celkem male). Rybicky se mu sice libily, ale pak mu zacalo byt nedobre, pece ho nebavila/vysilovala, a ono to postupne pomrelo. Tatinek z toho ma dodnes tezke vycitky svedomi

Offline continuity
43172 příspěvků moje polička 02. března 2020 15:48

MP Marge já k píše Potrefenáhusa dostatečně velké akvárko + málo rybiček. Pak stačí z času na čas propláchnout filtr, případně posolichat steny. Vodu měníme, jenom když je nějaký prieser. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. března 2020 16:07

continuity Tak. A ještě bych dodala nepořizovat tam živorodky.