Potrefenáhusa přesně proto šel kocourek na zdravotní procházku... leda by někdo stál o roušku s přišitou kočičí pracičkou
Chlpáči a iné
moora jako pobavíš se, ale fakt se to nedá
Zina stazeny kralik by se mel prodavat i s hlavou, jinak ho nepoznas od kocky![]()
Potrefenáhusa ta pacicka!! ![]()
![]()
viktorka_od splavu Já jsem to sem nechtěla psát, ze goliaskovi někdy prezdivame zubatej kralicek....
Potrefenáhusa ta pacička ![]()
viktorka_od splavu ježiš, co se tu člověk nedozví :-D
s morčetem vegetariánem tyhle problémy nebyly :-D
s morčetem vegetariánem tyhle problémy nebyly :-D
Nás kočičí gang znáte. Panky se infiltrovala a chodí dovnitř. Prohlédne mističky, nají se a obvykle chce hned ven nebo se uhnízdí někde okolo kámen, kde se vyvaluje a opecovava.
Včera večer, když jsme doma osměli s Žigulikem, se protlacila dovnitr. Projela mističky a pak se postavila proti mně, sedící na gauči. Kňourala, předla a hypnotizovala mě. Pak vyskočila na gauč, na mě!, šlapadla, vrnela a pořád se o mě otirala a mazlila. A pak si lehla vedle mě na gauč, koukala na mě a vrnela..
Vydržela asi dvě hodiny a pak odkracela zase ven.
Nikdo mi nevymluvi, že věděla, co se stalo a přišla mě utesovat. Takový kontakt a navíc ještě uvnitř.. To ještě nikdy neudělala.
Ona to cítila ![]()

Dadoo no to vis, ze to citi. ![]()
Dadoo
oni to poznaj!
Dadoo Kočky jsou neuvěřitelný ![]()
nechapu, jak je někdo může nemít rád
Dadoo krasny tygrici :)
Dadoo kocky jsou citlive, urcite to poznala ![]()
Dadoo krásná podpora, kočičky jsou empaticke, vyciti to, zrovna tak pejsci. Někteří /ré víc, jiné min, jako lidi, ale maj to
tam
Dadoo To je jasne ![]()
Máte nějaký nápad, co se psem ve městě, až to Prymula uskuteční?
Samantha no, to by mě taky zajímalo. to venčení asi bude muset bejt možný, jen asi ne nějaký vyběhání a to u nás bude fakt na palici, bojim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.