Návod, co dělat po dobu karantény.
https://www.facebook.com/2222294024662817/posts/3283768731848669/
Návod, co dělat po dobu karantény.
https://www.facebook.com/2222294024662817/posts/3283768731848669/
Bledule jak ten druhej pejsek ten labyrint prokrosí ![]()
moora Jojo, ten si s tim moc prace nedal..!![]()
Magráta Nejlepší!![]()
Zina Za Inka. 4 (resp. 3, prijeli jsme v noci z 24.12. na 25.12. populnoci a 28. ho prevazeli na Zbraslav) dny hospitalizace a CT hlavy+ odber mozkomisniho moku, ktere nam vvycislili asi na 5500. Nesmeli jsme za nim, meli nam zavolat v jakym je stavu a nezavolali, kdyz jsem tam volala ja, tak nam tvrdili, ze pes v umelym spanku se nazral a je v pohode, pred CT hlavy a odberem (coz bylo zbytecny, protoze uz bylo jasny, co mu je) nam nezavolali, prestoze jsme to pozadovali, ke mne sse doktor choval naprosto jako k tupci a blahosklone a kdyz jsem se odmitla podvolit, radsi me ignoroval a mluvil vyhradne s manzelem ackoliv byl Inkoust psanej na me... (Sakra, zas bych brecela).
vterka:-)

Zina na morčata a obecně hlodavce jsou fajn dvě paní doktorky na veterině na Hůrce - Lietavcová a Sekyrová.
viktorka_od splavu Program chválíme!
Viki & Monty Python FC
Magráta To je i Oskarovo oblíbené místo :) Monty Python ![]()
Zapadla v polstarich, ani videt ji nebylo, odfukovala na cele kolo. Ale tak hlavne, ze ma pohodlicko, ze ![]()

jinx Ty jejich polohy ![]()
moonlight tohle je u Suzettky hit poslednich tydnu, pred tim si packy takhle nenatahovala. Ted to ale frci neskutecne.
nellielovett Magráta moonlight Friga dekuje za projevenou prizen ![]()
jinx Asi nějaká kočičí jóga ![]()
Magráta ten "knir" ![]()
a friga ![]()
Otík taky takhle lehává s nataženýma packama
Moje Amálie bude taky jogínka 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.