Miru Jsou i skromnější verze...

Miru Jsou i skromnější verze...

...ach, být micinem, skoro bych se urazila, nacpat mě do krabice složící k odnešení nákupu z potravin(?)![]()
![]()
Fešák to je ale pořád!.
Miru krabicí nikdy neurazíš!

Potrefenáhusa Tá podlaha je super! Veľmi sa mi páči.![]()
Biely kvet Jako je skvělá, ale fakt se musí vysparovat výš, ta naše je neumytelná, nevyluxovatelna a nevytřitelná....někdy loni mi vypadl z lednice javorovej sirup a bylo to celkem peklíčko to z tý podlahy dostat
ale kolem krbu, kde je vysparovana normalne, je to dobrý
Potrefenáhusa tyjo, ty máš ty půdovky!!! Teď jsem si toho všimla :) Kašlu na nepraktičnost, bude tu taky
bram sou pěkný, kdyby to záleželo na mne, tak doporucuju ty spáry o dost menší. Prej v tom zahučelo strašně spárovací hmoty a bylo to dost vysilující...my jak se chystáme předělat tu kuchyň, tak půjde pryč ostrůvek a bude se předělávat radiator, takže se bude kopat, tak to chcem udělat až pak, dosparovat poradne, nejspíš jen cementem
bram A jestli znáte medovou kavárnu na levým Hradci (jestli ne, tak vřele doporucuju, až to půjde), tak tam to maj prave myslím s cementem a vypadá to do těch starých domů paradně)
Potrefenáhusa jo, medová kavárna je boží, omrknu to tam :)
Potrefenáhusa Mne se podlaha take velmi libi, ale jeste vic se mi libi vase schody
Ty vam vylozene zavidim!
Dej mi najíst a čau!

nedělní dávka rozkošnosti

martek01 jeeeee![]()
martek01 mimina![]()
To jsou kuličky.![]()
martek01 juuuuu.. To je nadhera
jsjsou už teď větší, než Růža v 9 týdnech. Jak se bude jmenovat? Resp. Jak mu budete říkat?
Zahrabej si kost a pak ji hlidej

Dadoo chovatelka je super a obě jména jsme mohli vybrat my. Takže oficiálně to bude Alvaro Riza. Budeme mu říkat Riza. Tak se jmenoval mamky strejda na Krymu a byl to úžasnej dědousěk. A protože to je první vrh, tak musí být od A. A Alvaro říkáme od narození synovi. Tak to sám navrhl.
Za měsíc se za ním pojedem podívat a na začátku prázdnin už bude s náma. Bude holt místo dovolený v Chorvatsku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.