Chlpáči a iné
ja mam kocky rada, ale kdyz jdes domu ulickou smradu a kam slapnes, tam je kocici h...o, tak to fakt nechces (ehm, sousedi a jejich dvacet zmutovanych kocek)
A ako vieš, že je to dielo mačiek? Nie som mačací expert ale pokiaľ viem, tak mačka od prírody má potrebu zahrabať všetko, čo vylúči, pri malej aj veľkej potrebe. V domácnosti jej na to slúži mačací záchod so stelivom a vonku zem, urobí si dieru, vykoná potrebu a pekne zahrabe po sebe. Nikdy som nevidela mačku sa vyšpiniť len tak na chodník. To robia psi a je na majiteľoch, aby to pozbierali a odhodili tam kam treba. Tvoj príspevok je tu úplne odveci.
999 To je úzasný mačací raj![]()
Škoda, že mačky žijúce u nás na ulici nemajú okolo seba iba takýchto obdivovateľov a milovníkov.
Snáď raz aj u nás ľudia dozrejú do takéhoto levelu.
To je roztomilý
Jak mu visí ta nožička! ![]()
Daridari tady musím trochu oponovat, nám chodí na zahradu kočky od sousedů a nezahrabávají nic, sbírám to pravidelně já
Daridari spis ty jsi asi mino, pisi o zahrade, kam nam cizi psi jaksi nechodi, po svem si uklidime a kocky si chodi kamkoli se jim zachce a pochcijou ci to druhe cokoli, nekdy zahrabou nekdy ne, ale v zahone to jaksi musis stejne uklidit. Krasne domci kocky mi nevadi (sem mela doma kocoura pres 1o let) ale tyhle me fskt toci.
Daridari Hele, já mám teda kočky ráda, ale sousedovic kocouři nám to tu ochcávají pravidelně a druhý sousedce chodí dělat do záhonů, že to po sobě zahrabou, ji asi úplně štěstím nenaplňuje. Jsou dva a prostě o nich víme, umím si představit, že žít sousedství někoho, kdo jich má 3x tolik, nemusí být žádnej med.
Zina no presne, mluvis mi z duse, vami postovane cicarady miluju a chodim je sem hltat, i psiky samo, ale takovej Golias je neprekonatelnej
barbucha aby ho v pekle roztrhali, hajzla! ![]()
RoSa Presne tak! ![]()
Ten nas magor skocil o vikendu pod auto
. Vsechno dobre dopadlo. Ma jen odrenou nohu a paniku z aut. Fakt me privede do hrobu. Ma nejakou pubertu ted. Doufam, ze posledni. V rijnu mu uz budou tri. Pokud se toho teda dozije...

ice Joj, ale je krásny. ![]()
ice jezismarja co to Josef provadel?!? Jeste ze bez vetsich nasledku
ice Mladej machýrek, no
ale krásnej.
711990 kadil ve krovi
, a kdyz se... rekneme dosoustredil, vbehl rovnou do silnice.
ice ale podle Josefova výrazu to byla evidentně řidičova chyba :)) No hlavně, že to dobře dopadlo.
ice měli jsme podobnou příhodu s čuvačem, natržená slabina a panika z aut. Ta panika časem přešla
Tak hergot kde je ta zmrzlina? Kde to vázne?!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí