ice Ale teda na fotce se tváří tak důstojně ![]()
Chlpáči a iné
barbucha jsi prostě lempl, který tyra psy. ![]()
Je krásná, pucek ![]()
Dadoo Postroj sluší a je dobrej, máme ho na doporučení odtud taky. Akorát teda tu růžovou bysme moc dlouho neudrželi :-).
Daridari mno tak ja kocici vymesky poznam po cichu
predpokladam ze zde na webu jsou sami cuchaci experti, tudiz neni o cem hovorit:P
Vedro zmaha...
Liesel malinkej ![]()
Někdy jí tu chladící podložku trochu závidím ![]()

No můžu snad vstávat když se po mě válí tak strašně unavená kočička? A až vstanu, jdu hledat tu myš co tu někde ztratila ![]()

U nás sa tiez polihuje, hrozná lenivost totok ano má clovek pracovat? 

Zu nam se nedari tam psa dostat ![]()
baltik Nesmrdí mu to třeba plastem? Ta naše si na to přišla sama, když je jí horko, jde se tam rozplácnout.
On spis nelezi v zadnem pelisku, budto u nas na pohovce/v posteli nebo rovnou na zemi.
baltik a co zkusit dát na gauč?
ale jestli nerad pelíšky, tak to by musel asi na povel. Ale o hodně přichází, je to fakt příjemný, myslím, že na dnešek na tom strávila podstatnou část noci, slyšela jsem z ložnice, že se několikrát stěhovala.
No vidis, to bych mohla zkusit. My jsme zatim zkouseli na povel a pak hodne proodmenovat, ale sam tam proste nejde
Janulik03 Veľmi sa mi páči tá tehlová stena a aj všetko ostatné okolo. Máš dobrý vkus. ![]()

baltik Já myslím, že se mu nemusí líbit ten materiál. Zkoušeli jste na to třeba dát prostěradlo?
baltik tiez si myslim ze je to na dotyk plastove oni radi take latkove. U nas sa vyhladava slnko a chladi sa potom na koberci. Je pravda ze v dome mame momentalne 24 st oproti hicu vonku chladok.
Biely kvet dakujem poviem muzovi stena je jeho vytvor a chcel ju samozrejme bud nahodit alebo aspon rovnomerne vysparovat a nie kazdemu sa to paci ale mne ano a som rada ze som mu zabranila vo vylepseni.
Zina premyslela jsem o tom, ale bude to pak funkcni, kdyz na to neco dam?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí