baltik prostěradlo by snad vadit nemuselo?
Chlpáči a iné
Jdu si sem pro radu. Corina má před nějakou dobou odoperovany nezhoubny nador na mlecne liste. Ted se ji zacinaji na druhé straně dělat nádory. Z jedne z nejlepších veterin v Ostravě je udělaný rozbor vzorku, zatím je to prý jen vypotek. Rozbory z krve jsou taky v pohodě. Když byla u kamaradu v Čechách na dovolené, tak ji brali na očkování i s jejich psem a tamní veterinář doporučil operaci. Že co není zhoubne taky může velice rychle zhoubné být. Jenže je jí letos na podzim 10 let, má za sebou několik velkých operací s anestezii a další se trochu obávám. Asi se mi nechce do ní nechat řezat, pokud to není vyloženě nutné.
rasaNori že sa do toho vložím náš predosly pes fenka jazvecika mala nador na mliecnej zlaze a po dohode s vet sme to nechali tak. Malá hrcku a nevadila jej v nicom. Este s tým bola dalsie 4 roky a dozila sa 14 rokov.
Janulik03 Dobre si urobila.
S tou tehlovou stenou, myslím.
rasaNori My měli taky fenu s bouli asi 4 roky a umrela nakonec na něco jinyho ve 13 letech....já někde četla, ze aby to bylo efektivní, musí se vzít celá mléčná lišta a za půl roku druhá. Takže těžko rict, zabit ji to může i docela rychle nebo taky ne. Ale nerozumim tomu, to by ti asi nejlíp řekl ten veterinář, ne?
rasaNoriDadoo taky měla. Nádor se objevil krátce po těžké operaci dělohy někdy v únoru.
Taky jsem ji nechtěla nechat hned operovat znovu. Znamenalo to vzít celou mléčnou lištu a ideálně potom ještě i tu druhou. Tedy další dvě dost těžké operace.
Rostlo to velice rychle, nakonec z toho byl obrovský nádor, jak menší ragbyový míč. Těžký a tvrdý. trvalo to necelé 4 měsíce.
Kdyby neměla v horším stavu játra, nakonec bych ji odoperovat nechala, právě pro tu rychlost.
Bohužel to už nešlo.
Jak se dělá šťastný pes..

A jedna s Žigulíčkem

Dneska jsme byly s Růžou na úplně úžasné akci na Lužinách. 7. Rekord Bull sraz. Skoro 500 psů všech bullplemen. Fantastická atmosféra, úžasní psi!!
Určitě to stojí za návštěvu i pro ty, co žádného bulíčka nemají. Tak zase za rok ![]()
Potrefenáhusa no prave jeden tvrdi operovat a to hned, druhy ze to neni potreba, ze se zatim nic nedeje. Asi zkusim nekoho tretiho a uvidim...
(tu fenu s bouli jsme měli, protože měla hodně mizerný srdce a nikdo ji nechtel operovat, to zas ne, ze bysme to neřešili)
rasaNori Já bych to asi ještě konzultovala, abyste nedopadli jako my, že v 10 letech se na Stodůlkách na kastraci kvůli prostatě netvářili, že už je pes moc starej, a o dva roky později najednou říkali, že by to bývalo bylo v pohodě.
Ta mléčná lišta je o dost složitější operace, to je jasný, ale i tak bych se o tom ještě s někým poradila. U zvířat je to většinou jednodušší, než když chce to samý člověk u sebe.
Josef letos sezral asi kilo vos. Chnapne, pozvejka, pomorduje tlapou, napul prekousne a po pulkach zblajzne. Nevim jestli mz neco nechybi
Ale spis to bude jen zabava. Ten pocit kdyz mi vedle ksichtu klapnou ty jeho celisti s obrovskyma zubama je k nezaplaceni ![]()

ice naše německá ovčanda má lovení vos taktéž v oblibě
akorát je blbý,že jak vidí vosu, tak si nebere servítky, prostě jde za ní a je jí jedno že vezme s sebou kus mýho ucha nebo vlasů :D
ice princezna
ale je to fakt nádhernej pes![]()
ice naše foxterierka Miluš úplně z vos šilela! Taky jsme přemýšleli, co na nich tak uzasnyho má, ale nikdy jsme si to sami na sobě neověřili. ![]()
ice Naše psice žere včely. Předpokládám, že to má jako zábavu, sedí před úlem a chňape.

tv Krasny kocky..!![]()
tv Dokonalý ![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí