Magráta Otočila jsem jí režim. Ráno ji vykopnu ven a nenechávám otevřeno. Přichází pozdě večer, nažere se, pomazlí a spí skoro celou noc. Akorát musím být důsledná a nenechat jí přes den se prosáknout domů :-) zatím to docela funguje.
Chlpáči a iné
andulka01 tovize ne:-)
Krasavice inteligentni! ![]()
Ale je - na kocku - velmi spolecenska, kazdou chvili chodi kolem a mnouka na me, nebo si rovnou vedle me sedne a strka do me packou... cimz mi silne pripomina Poppy. Nevim proc si kazdicky zvire v okruhu pul kilometru mysli, ze jsem na svete jen kvuli drbani.
A je to peknej macek, asi po matce - ma po ni i steticky na usich anzto mamina je mainska myvali kocka (naproti tomu tatik je bastard, jak se decentne vyjadril zet).
barbucha mainky jsou pry prakticky psi:-))
a je teda nadherna! (narozdil od Poppy![]()
barbucha ma trochu i mainskou tvar. a je krasna. i kdyz ja myslela, ze na severu frcej spis norsky lesni :D
barbucha No ale některý kočky jsou milý a společenský ![]()

Jsem pro kočky ideální polstarek...
. První fotka z rána, druhá po obědě, oběd byl tak náročný, že jsem si musela dachnout.

barbucha krásná ![]()
barbucha Nádhera ![]()
tv Teda fotka z trouby je best...! ![]()
barbucha mainky jsou pry prakticky psi:-))
To je pravda. Naše byla jak pes. Jak někdo šel, tak hned byla u dveří, na cizí i vrčela. Uměla sedni, lehni, aportovat a velice dobře věděla kam nesmí
. Jen teda na procházky na vodítko jsme ji nenaučili, to se bála.
Jedna lampicka:D

Marod na gauci:D

rasaNori Taky mame lampicku. Navrch navlecenou v starým triku, pac co nerozlizu, rozdrbu
Triko si namocila kdyz se sla vencit, tak dostala lampu ale ted je na me nastvana:) Na druhou stranu druhy den po operaci prohnala sousedovic kocoura, ja mela druhy den po operaci problem se postavit z postele:D
Prosím o radu - mám hrozně vybíravou kočku, ze všech možných konzerv je schopná sníst jenom řadu Brit Care a Ontario pro kočky malou konzervičku. Nevíte ještě o nějaké jiné konzervě (kapsičce), která má podobnou strukturu, tj. kousky masa v omáčce, ne mleté maso ani takové to slisované? Já mám dojem, že jsem vyzkoušela snad už všechno, ale možná mi něco uniklo.
U nás furt stejný

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí