Rufickovi se každý rano podavaj leky na srdce v pastice, takže kdo stojí první ve frontě???

Rufickovi se každý rano podavaj leky na srdce v pastice, takže kdo stojí první ve frontě???

Potrefenáhusa ten je dobrej, už obědvá příborem ![]()
Potrefenáhusa corina byla na operaci mlecne zlazy, uz je chudera vykastrovana, jednu ma odoperovanou pred dvemy lety a v patek byla znova na druhe. Se ji tam delal nador a diky tomu ze mel uz rozostrene okraje tak doporucili vyjmuti cele zlazy...
Potrefenáhusa Jee, tyhle talire jsem dostala před dvaceti lety od tety k svatbě, celý servis. Dneska už odpočívají u našich, přešla jsem na bílý.
Jinak Goliáš ![]()
vanilka My už máme jen dva hluboký a tři mělký, píšu v nákupech, ze potrebujem servis jak sůl
rasaNori lampicke skore uzdravenie zelam
a mala pokusitelka je zlatucka
Jsem pro kočky ideální polstarek...
. První fotka z rána, druhá po obědě, oběd byl tak náročný, že jsem si musela dachnout.
jo to dobře znám, zrovna teď chci odejít od zpráv a čekám až se madam sama odebere ![]()
![]()
Máš nějaké dobrotky?
A mohla bych je vidět?

Já kupuju Animonda vom Feinsten
A všichni tady jsou skvělí! Radost sem chodit.
Potrefenáhusa Ja mam asi stejny pribory - po babicce :)
Dadoo na tyhle fotce uz vypada Ruza jak dospelej pes! ![]()
Dadoo úsměv prosím ![]()
Kelišová...
Někdy kupuju kočkám konzervy Cosma, jsou to vlákna masa v želé a kdyby bylo zle, snědla bych jim to bez váhání.
barbucha ma trochu i mainskou tvar. a je krasna. i kdyz ja myslela, ze na severu frcej spis norsky lesni :D
S norskou lesní se Saga spustila...
Rozinka usoudila, že je nejvyšší čas začít Angrešta vzdělávat.
Včera seděla uprostřed místnosti a vydávala zváštní, bručivé kňourání. On na něj velmi rychle přiběhl. Vyplivla z tlamky malou plstěnou kuličku a hodila ji před ně. Když si s ní začal hrát, poodstoupila, sedla si a pozorně přihlížela.![]()
Dnes ovšem přistoupila k lekci pro pokročilé. Donesla mu ptáčka.![]()
Sweet Potato
myslím jakože ho dobře učí (já našla mrtvého ptáčka uprostřed postele, polosežraneho)
Sweet Potato ![]()
je to smutny, ale od rozinky strašně hezky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.