Vytáhla jsem halloweenskou výzdobu (jedna kytka a malej netopýr), tak psice pomohla a hrála bubáka![]()

Vytáhla jsem halloweenskou výzdobu (jedna kytka a malej netopýr), tak psice pomohla a hrála bubáka![]()

Magráta Ale ![]()

dost veget![]()
Vilemina pohoda ![]()
Návštěva od sousedů 
Magráta je vytrvalej...
Sobota
Siesta
Synchronizace
![]()

Hlavně poradnej pelisek pořiďte

no nevím,jestli tohle patří mezi "chlupáče"
...ale je ten Halloween..

Letos teda nečekaná úroda na jabloni....

vanilka krásná úroda :) a je vidět, že odrůstají z koťátek, že?
vanilka ty jsou tak roztomilý ![]()
vanilka sundavat jste je nemuseli?
Tulipe jo! Rostou doslova ze dne na den, žádný malý koťátka.
Kokoska nemuseli, ale trnula jsem. Ze stromu totiž přeskočili na střechu pergoly a Hugo trdlo si asi spletl cestou dolů okap s větví, skočil na koleno/ohyb okapu, samozřejmě se neudržel a spadl jak hrouda cca ze 2,5 metru na beton
. Chvilku byl otřesený, ale snad dobrý. Až se mi srdce zastavilo.
roznáším večerní krmení a na sovy vyšla miska zrní ![]()
moora kdo dostal myšky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.