whiskas ježiš ta Vločka ![]()
Chlpáči a iné
vanilka Na fotce dobrý, v reálu dovede být pěkný zloduch
.
Isca June je totiž modelka
. Využila jsem chvíle, kdy si dáma vybrala bílé pozadí, jinak se dost špatně fotí. Vločka je takový pucek, pořád se cpe a June kolikrát jen nevěřícně zírá, když se vrhá i na její misku, jakoby říkala, no tímhle stylem z tebe modelína nebude
.
Já vločku uklidňuju, že je ve vývinu a určitě z toho vyroste. Ale je pravda, že June nebyla tak žravá ani jako kotě.
whiskas Možná June nebyla takový hltoun, protože neměla konkurenci?
Sweet Potato To si nemyslím. Skřítek nemá nedostatek. Jen asi každá kočka je jiná?
A toto není mířeno na tebe, ale obecně:
Trochu jsem se bála napsat, že je Vločka pucek, abych nedostala sodu, že ji třeba trápím hlady, počítám snad i makra atp.
. Ale riskla jsem to, tak snad to nebude vyloženo jinak, než bylo myšleno.
whiskas To rozhodně nemyslím, že by měla nedostatek, ale fakt vídám, že ten pud "sežrat, aby to nesežral někdo jiný", dost funguje. A damozřejmě má každá i jiný apetýt, to nepochybně.
Kdyby měl někdo zájem, dnes bude online František Šusta o výcviku - naučení a odnaučení.
Na webu Spokojený pes.
DNES V 19:00 UTC+01 AŽ 20:00 UTC+01
Šusta online - jak naučit a odnaučit
SpokojenyPes.cz s.r.o.
Díky. Zrovna dneska jsem tamtéž poslouchala zajímavý rozhovor s cvicitelkou vodicich psů.
A co Růženka? Bude dělat canisterapeutku, až vyroste?
Sweet Potato :-)
Když o tom přemýšlím, je samozřejmě možné, že máš pravdu, vzhledem k tomu, že jsme nikdy doma dvě (a více) koček neměli. I když, u rodičů jeden čas žil jeden "přistěhovalec", který přestál Piškvorčiny pokusy o opětovné vystěhování, ale boj o zrno nenastal. Ovšem šlo o dospělé jedince, tak to může být zase jiné?
Krehutka těžko říci
. Lásky k lidem by měla skoro až nadbytek. Ovsem i energie. Je to ještě takový trochu splaseny tank ![]()
Čekám, až se objeví nějaké kurzy pro začátečníky. Hned se přihlásíme. Zatím, kvůli Covidu, se nic neděje. Ale sledujeme to.
Isca Obsluha výdejního okénka vydávala zcela zdarma seknutí drápatou pacičkou komukoliv, kdo šel zrovna kolem ![]()
Kontrola nové látkové knihy...

Potrefenáhusa Řekni mi zrcadlo, kdo je na světě i v zemi zdejší ...
.

Už v sobotu ![]()
. Doma už to máme připravené. Nové škrabadlo, všechny hračky, pamlsky a jídlo. Tak už jen Daki.

Renusatko už se jen o 3x vyspíš ![]()
![]()

...jůůů, Ňuňína![]()
Miru se tady nudíme...![]()
Renusatko Ty uši... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí