711990 Je úžasná
. Ti moji velcí chlapi tady všichni šišlou a pořád za ní chodí
. Je celkem i mazel, takže nadšení je o to větší, protože Bonnie moc mazlivá nebyla.
Bonnince by zítra bylo 11 let, tak jsem ráda, že nebude tolik smutku
711990 Je úžasná
. Ti moji velcí chlapi tady všichni šišlou a pořád za ní chodí
. Je celkem i mazel, takže nadšení je o to větší, protože Bonnie moc mazlivá nebyla.
Bonnince by zítra bylo 11 let, tak jsem ráda, že nebude tolik smutku
Renusatko jeeee![]()
Renusatko ta je
ttak ať se vám všem společně dobře daří ![]()
Renusatko ale![]()
Renusatko To je pohľad
už teraz vidno, že je to osobnosť. Prajem veľa radosti s novým členom rodinky![]()
Potrefenáhusa Ten výraz je perfektní ![]()
Renusatko Ta je krásná.
A jak se rychle osmělila, to je super.
Renusatko ta je krásná
Potrefenáhusa
goliášek...
Renusatko Tak ten pohled je boží. Je vidět, že se ujala vlády domácnosti ![]()
Renusatko Ta je krásná ![]()
Potrefenáhusa Goliášek dost specifickej už odmalička ![]()
Luisiane Daridari Dadoo Liesel viktorka_od splavu Děkuji
. Já jsem úplně nadšená. Něco do sebe ty 4 měsíce mají. Je to takové pohodové kotě, které se nebojí, během odpoledne se tady orientuje, pořád nás kontroluje, kde jsme, žádný problém s WC. Když jsme minule dostali kočičku o dva měsíce mladší, tak to bylo spíš vše náročné a zůstala z ní taková bázlivá kočka celý život. Tak uvidíme, ale vypadá úplně jako by tu byla od narození.
Naše duo má dnes 3 měsíce

Renusatko To bude královna :-)
vanilka Jsou super :-)
vanilka Nikdy jsem zrzku neplánovala a nakonec mám ten pocit, že takhle to mělo být. Ty vaše jsou úžasná dvojka. Jsou nádherný.
Renusatko nádherná ![]()
Renusatko já teda zrzka plánovala několik let - ale jen jednoho!! ![]()
Zcepenel nam pes![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.