Čtení před spaním? Zapomeň ![]()

Chlpáči a iné
andulka01 taky chce číst přece :-)
Gellnerova to s Jerry je mi líto
Gellnerova Ach ne, to je mi moc líto![]()
Blechy zas taková katastrofa být nemusí, ta jedna byla nejspíš náhodně zatoulaná.
Chrapajici pomoc na ho

Ach ![]()
Z jedné blechy si myslím, že nic nebude. Nemají rády některé vůně, tak bych zjistila, co jim nevoní a dopřála jí to. ![]()
Co se týče těch koček, 6 je dost, vůbec nejlepší investice by podle mě byla nechat je kastrovat. Není možný poprosit třeba nějaký útulek o pomoc s odchytem?
Dášence říkáme Tlustěna, je hrozně žravá.
a tlustá! Normálně má špek na břiše.

A klasická večerní tulici se Luďana.

U nás je teď kočka jako mimino. Má tady spoustu pelíšků, hraček, zábavy. Dnes jsme ji na topení dali pelíšek, nejprve to úplně nepochopila, ale teď už ano.![]()

tv není žádná tlustá!!!voni maj ten klokani vak na brise, v různých životních etapách ruzne naplnenej
Gellnerova to s jerry je mi moc lito ![]()
na blechy - co jde, to vyprat, zbytek otrit příslušným přípravkem, napr. Biokillem, jen teda hodně dbát na to, aby s nim nepřišly nijak do styku kočky, obsahuje permethrin, kterej je pro kočky toxickej
Naší psici zjistili rakovinu. Tenhle rok se sere fakt všechno. Pardon.
dík všem, přiznávám, že jsem trochu zpovykaná. Loni jsme měli ten drbací problém, co to bylo, to už se nikdy nedozvíme, takže jak kolem mě proběhně něco, co by potencionálně mohlo způsobit kožní problémy, jdu do vrtule.
Biokill jsem koupila, doporučili mi ho ve zverimexu. Říkali mi, ať dám bacha, snad se to týká jen mokrého přípravku, chystám se tím "umýt" i kus dvorku. Zádvěří kočky obývají hojně a je jen otázka, kdy to doneseme na botách.
Nápad s útulkem je nakonec fajn, to mě vůbec nenapadlo. Děkuju.
Jerry jsme obrečeli strašně, byla skvělá. Jinýho psa už pořizovat nebudeme. Výhledově. Bolelo to nečekaně moc.
ice ten je tak krásnej ![]()
Gellnerova to je mi líto, byla krásná ![]()
Renusatko chci byt tvoje kocka! Pelisek na topeni, to je presne to, co potrebuju!
Gellnerova ach jo, chudak psice a i vy
ja se pokazde bojim o tu nasi priseru, kdyz parkuju, zasadne obiha auto tesne kolem a je velka sance ze jednou ji to taky nevyjde:(
Bowle To mě mrzí. Má nějaké šance ? Taky mám ten pocit, že v našem okolí je to letos spousta mazlíčků![]()
Renusatko prý když to bude dobrý, tak může vydržet i rok, když se to bude zhoršovat rychle, tak max tři měsíce. Je to německý ovčák, máme ji deset let.... Strašný, strašný.
Bowle Ach jo
. Mléčná žláza? Bude nějaká podpůrná léčba, má smysl operovat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí