Rofl, mělo to být obráceně, ale dobře :-D
Chlpáči a iné
Zina Mě taky, teď je sice hlaďounká na omak a vypadá jako štěně, ale miluju vořechvzhled (a ještě teď budeme neustále poslouchat, jak jí nedáváme jíst, ostatní bordeři ve městě jsou trochu tlustý)![]()
Zu Taky hlasuju pro střapatou, kdyby si někdo dělal čárky.
Zu vořechvzhled ![]()
Magráta Sweet Potato v lednu bude zase zarostlo a to necháme až do jara ![]()
vanilka kamaradky spolubydlici mela venkovni kocku, ktera mohla do interieru. Kocka jednoznacne preferovala venek. S vyjimkou, kdyz byla panicka nemocna. To se pak drzela doma, lezela ji na perine a jakmile se panicce udelalo dobre, tak kocka zase zmizela ven... ![]()
A náš Zrzek má průšvih. Zatím úspěšně kombinujeme venkovní a vnitřní kočku s tím, že k babičce a dědovi do dolního bytu nesmí. Babička se ho štítí, tak ho vždy láká ven nějakým kouskem masa, takže kocour tam samozřejmě pořád leze. (Některé věci nevysvětlíš.) Teď babička chodí o berlích po operaci kyčle a není schopná kocoura chytat a děda kvůli demenci není schopný pochopit, že tam kocoura nemá pouštět.A Zrzek se jim dneska vykadil na gauč, nechápu to, u nás chodí na kočkolit, nebo si to nechá na ven. Takže ho manžel teď nechce pouštět dovnitř vůbec ![]()
Zu za me taky vorechovzhled. Hrozne se mi libi, kdyz jsou pejsci strapati a maji hrubou srst ![]()
4n4 děkuju :-)
Pavlena já je právě dneska schválně označila za doktory. Našemu Felixovi totiž začala dcera už jako malinká říkat "pan doktor", protože vždycky když byla nemocná, vyžadovala ho mít stále u sebe (zvyklá na jeho stálou přítomnost fakt nebyla, protože domů jsme ho pouštěli málo). On si vždy lehl na její peřinu a nehnul se. Ťapal a slintal a jí jeho přítomnost fakt hodně pomáhala.
Snad budou tihle taky takoví, zatím jsou to draci, žádné ležení.
Zu ta první fotka!!
A pak že jednorožci neexistujou :))
Prej druhá snídaně jestli nebude?

4n4 Ouvej, ještě zrovna na gauč. Kočkolit má i u nich?
Sweet Potato naco kockolit kdyz tam nesmi? to bych rekla ze je spis stresova reakce 4n4 jak se ho snazili vyhnat nebo mu to tam nejak zneprijemnit. napada me co nejaky odpuzujici sprej, do dveri a tak, jestli by to slo
Potrefenáhusa a byla?
já tedy, jak jsem některé dny na HO, tak je děsný, jak se dožadují jídla, kdykoliv se pohnu... to třeba všichni někde chrápou, a jak zavrže židle, že vstávám od stolu, tak se přiženou k miskám, sedí tam a mňoukají
třeba o víkendu mi to tak nepřijde (ale to jsme většinou někde pryč, takže nemají příležitost :-)
Jsem diky agentce zabloudila do fotek z let davno minulych:D

Magráta já mám na HO vedle sebe neustále tohle:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí