Bowle mám to za sebou taky. Moc s vámi cítím ![]()
Potrefenáhusa to je super fotka! ![]()
barbucha ukazana platí ![]()
Bowle mám to za sebou taky. Moc s vámi cítím ![]()
Potrefenáhusa to je super fotka! ![]()
barbucha ukazana platí ![]()
Děkuji všem za účast, je opravdu těžké to nějak vstřebat, to zvíře se mnou je skoro půlku mého života.
Bowle citim s tebou a dokazu se vzit. segra letos prisli o kocoura a tenhle tyden i fenku, ktera s nima stravila 13 let zivota. jeste jsme u nich od ty doby nebyli, neumim si predstavit, ze nas nebude vitat zurivy stekot. jejich druha fenka prej furt teskni...
To mě mrzí - už jsem to zažila dvakrát, a vím jak je to prázdno hrozný. Drž se ![]()
Úplně čerstvý, ale už sosaj ![]()

barbucha Jezus
Esence zrzavosti
.
barbucha a to až do narození nikdo nevěděl jistě, ze je zbouchnuta?
Tvrdili že je určitě, ale já tomu nevěřila. No nevyznám se v kočkách a zdála se mi (před 14 dny) úplně stejná jako dřív ![]()
barbucha no ti jsou

Plyšák!!

barbucha díky, když k nám začal chodit loni na jaře,byl hladovej, špinavej, ustrašenej,srst jako hřebíky.Ted je to tlustej hebkej mazlík.
Svědčí mu vás zjevně ![]()
Vlm ten je krásnej ![]()
barbucha jejda! A ze zrovna v satniku, nezminovala ses pred Sagou o modnim pekle nebo zdejsich outfitech? A jak se budou kotata jmenovat a co s nima budou delat?
Bowle och, mrzí ma to hrozne. Držte sa ![]()
barbucha juuuu ![]()
Vlm u suzettky tenhle posez, vcetne privrenych ocicek, a zvedla packa znamenaji nejvyssi stupen blaha :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.