Jak dlouho musí zůstat kotě u maminy?
Mně je už předem líto zřítelnice, určitě si na ně zvykne a jak půjdou z domu, bude se s nima těžko loučit ![]()
Jak dlouho musí zůstat kotě u maminy?
Mně je už předem líto zřítelnice, určitě si na ně zvykne a jak půjdou z domu, bude se s nima těžko loučit ![]()
barbucha 3 mesice ideálně
barbucha p.s.ať si nějaký nechaj!!!![]()
barbucha pps: hlavne at uz ji zavcas vykastruji
Voni už maj domovy předem zamluvený, nechávat si jedno neplánovali. No ale kdyby - je lepší kocour nebo kočka k tý původní? (zatim ale neni jasný co je co)
Taky jsem jim to radila. Nemusej mít další nadílku, že jo.
barbucha já vůbec nevim, ty kočky jsou takový individualisti, ze kdo ví
goliáš dobře vychází s černou a chlupatá mlátí všechny
![]()
Tak za tři měsíce by se to asi dalo poznat, kdo spolu vydrží. Ale fakt pochybuju, že si nějakou nechaj. Až uvidim další fotky chlupatejch kuliček, bude to líto i mně!
barbucha z my zkušenosti je kotatko ještě mnohem mnohem horsi než štěňátko, tak třeba už se budou tesit, až pomažou ![]()

barbucha vencit ne...
barbucha jooo takovy kote co se rozhodne ze te vyuzije jako splhadlo....au! Ale prosim prosim, zasobuj nas fotkama![]()
Na časy s naším prvním kotětem vzpomínám moc ráda, dostali jsme ho zrovna na začátku prázdnin, to byly úplně nové zkušenosti, jako třeba být jeho šplhadlem :) jeho zběsilý cval celým domem a závěrečný bleskurychlý šplh na závěsy a triumfální pohled na nás "přes rameno"
A taky tohle, jak tam na začátku ladně zaplula, časem se pod nábytek musela složitěji zavrtávat a nakonec se tam už nevešla, i když to byla drobná kočička :)

Budu, až nějaký zas dostanu!
711990 4 koťata, kterým v kraťasech chystáš u linky jídlo a po holých nohách na tebe vyšplhaj ![]()
Musela jsem si zavzpomínat ![]()

Zu vono i v teplakach je to lahůdka a stačí jedno
Zu au
ale nununu
Tulipe ona se kocka nekam nevejde??? ![]()
https://www.evropa2.cz/clanky/zivot/kocka-se-vejde-komkoliv-tato-galerie-vam-to-dokaze
Potrefenáhusa Zcela ti věřím
bylo to ale skvělý období, vidět ty potvůrky růst. A vlastně to kromě toho jídla bolelo dokonce míň než když naše psice trénovala štěněcí zuby![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.