Dadoo Ten čumáček
.
Chlpáči a iné
A opět, všichni tady jsou absolutně k uňuchňání
.
A tady zcela neurozená dvojka, ale hřejou hezky
. Dostala jsem kontrolní hlášení, že berušky nestrádají
.

A zde sestry od slečny Vločky (ano, tři sestry a jeden bratr, ten se do toho asi raději nemíchal
).

Luisiane Ale takto toho člověk moc neudělá, že? Pardon, soudím podle sebe
, když jsem poctěna podobnou nadílkou
.
No je to dost demotivující, protože bych se nejradši taky stočila do klubíčka a spala, ale nemůžu ![]()
whiskas sestry me nuti sislat, nunu![]()
nekoupila jsem, takže nemohu dát do nákupního vlákna, tak zařadím tematicky toto triko sem ![]()
A teď koukám, tematických je jich tam víc ![]()
Vilemina zdravili jsme a mavali a chcem vedet, jestli znáte tohoto fešáka! 

Potrefenáhusano ten je
.
Potrefenáhusa jé, vy u nás! Ten krasavec je souseda, co bydlí za tou zdí na Skaličkách
p.s.šli jste na zmrzlinu?
Nech si to ![]()
Hele je to OT, ale zrovna jsem uvažovala, jestli to teda klapne, že jako osobně pohovořím se zřítelnicí na téma reprodukce
Když už to teda měla před vočima, že jo.
Hele je to OT, ale zrovna jsem uvažovala, jestli to teda klapne, že jako osobně pohovořím se zřítelnicí na téma reprodukce
Když už to teda měla před vočima, že jo.
Myslis jako
Mila Zritelnice, mely bychom si promluvit o sexu.
Fajn, babi, co chces vedet?
SunEclipse Jo, je jich tam víc. Já mám například toto. 
Jinak u nás probíhá socializace, duo řádí jak černá ruka, pěkně se umí mezi sebou porvat. Včera se o mě pokoušel infarkt - Kvído vylezl na vršek švestky, tipuju to tak na 6 metrů
.

vanilka no teda!!! Já bych určitě už volala hasiče!!!
Potrefenáhusa jé, vy u nás! Ten krasavec je souseda, co bydlí za tou zdí na Skaličkách
p.s.šli jste na zmrzlinu?
samozrejme !

vanilka Tý jo, to je výška!! Slezl v pohodě sám?
Tulipe ano, úplně v pohodě. Nebylo to poprvé, jen jsem ho nikdy neviděla až takhle na vršku. Minule přeskočil na skleník a sjel po něm jak po skluzavce
. Hugo není tak akční, to bude asi tím, že víc papá
. O tom narušeném genu hladu oranžových koček se tu vyjadřovala Potrefenáhusa , tak můžu potvrdit. Huga jednou dcera na strom dala, aby ho to jako naučila (asi metr nad zemí) a tvářil se takto:

vanilka
chudák
Potrefenáhusa chybí mi nějaký srdíčka, nebo raminka. Příště se prosím hlas!!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí