Catherinne taky bych šla raději k vetovi, kotěcí jídlo bych nedávala ... a držím palce![]()
Chlpáči a iné
andulka01 já jsme u nás rolničky a další "zvukové" hračky zabavila! používají jen tiché hračky :-))
Magráta Když to je jediná hračka se kterou si hraje, to ji nemůžu udělat ![]()
Krehutka Nechci sundat zvoneček, ono je to fajn, když si zřetelně zřekne. Musím počkat, až to omrzí a dpoužívat jen účelově.
Pro začátek jsem jim přestala dávat dobrotky, když přijdou zvenku domu. ![]()
Catherinne muze mit treba spatne ledviny a kotecim to dorazis, to nene.. pri hubnuti radim veta neodkladat ani o den
ionicera speciálně jenom na vás má neřád pifku... lituju. Oni bývají strašně super. Ale když byl tenhle malý, asi 4 měsíce starý, tak ho u mých rodičů na zahradě děsně serval bratrův zlatý retrívr. Nečekali jsme to, pilně jsme socializovali - jenže ten zlaťák už byl starý mazák a tu zahradu považoval tak nějak za svou. Jezdil tam jen na návštěvy, ale léta letoucí. A štěně - psa považoval za vetřelce a měl potřebu mu ukázat, kdo je tady šéf. Došlo nám to pozdě. A mělo to za následek, že náš jinak klidný a ohromně přátelský pes od té doby k smrti nenáviděl všechny zlaté retrívry. Jenom je, ale hrozně. A měl tendenci se preventivně bránit, sotva se nějaký přiblížil. Což bylo pitomé, protože oni jsou to samí hrozně družní, přátelští extroverti, co se vždycky přiřítili s nejlepšími úmysly a nečekali naprosto nic zlého. Těžko a dlouho se to odnaučoval. Nejlepším výsledkem bylo, že už je nechtěl všechny sežrat a smazat z povrchu zemského, ale nedůvěra k nim ho neopustila do smrti.
Tak ono nás je dost! On je Tonánek trochu neruda. :-)
DadooDlouho jsem se tak nezasmála. Když si to představím
, jak čekají až si sedneš a domlouvají se, kdo zazvoní.
Catherinne Taky bych šla hned. Naší kočce nebylo vůbec nic (viditelného). Přišlo nám, že žere normálně a hubla. Jen jsem myslela, že něco se zubem, kousala na jedné straně. No a oni ledviny a 14 dní a konec. Kočky strašně zatajují a nic na nich nepoznáš. Když poznáš, tak je často pozdě nebo minimálně za pět dvanáct.
Renusatko dneska to bylo lepší! Do 18 hod byl klid a pak asi do půl osmé zvonila Růža jen 8x. A vždycky jsem ji vyhnala ven a nedostali při návratu ani jednu dobrotku..
Ja ji to naučím spojovat jenom s tim vencením! ![]()
bram Ad Horákův laboratorní pes.
v ABC (nebo Ohníčku?) kdysi vycházel žertovný kreslený atlas psů, skotský teriér v kiltu s dudama. A tenhle tam byl v bílém plášti, brýlích a se zkumavkou v ruce. Nicméně představa psa na pokusy mne pak dlouho strašila ve snech. Do té doby jsem o tom neměla potuchy.
Catherinne To nezní dobře. Tu veterinu neodkládej. Držíme tlapky.![]()
viktorka_od splavu Sweet Potato Renusatko
Díky, není to teda tak, že by tolik zhubla třeba za dva měsíce, v létě byla taková akorát, takže je to otázka cca půl roku. Až teď, od prosince, mi přijde, že je to už moc. Tak ji každý týden vážím. Jsem zvědavá, kolik bude mít zítra.
Ve čtvrtek má muž volno, tak tam zajedeme. On sice brblá, že ji budem zbytečně stresovat, ale raději zbytečně, že jo.

Catherinne držím palce ![]()
Catherinne zlatíčko ![]()
Jiná Realita pokud jste nedělali, tak ještě nechejte udělat test na potravinové alergie. Můj kocour měl všechno co popisujete, navíc se škrábal, až do krve. Po vyloučení onemocnění štítné žlázy, srdce a jater se zkusmo nasadila hypolergenní dieta a je fit (ťukám).
Catherinne U nás to taky nebylo náhlé zhubnutí, jenže byla hodně chlupatá, tak si toho nikdo až tak moc nevšímal, až to bylo víc. Já bych tam tenkrát na tu veterinu ani nejela, jen jí zarostl jeden drápek, tak tam s ní manžel jel a zmínil se o zubu. Zub se doktorce zdál dobrej, ale Bonnie se tam počurala, tak tam dali papírek a už to jelo. Myslím, že po téhle zkušenosti budu doživotně stresovat a jezdit na veterinu se vším.
Jinak držím palce a raději zbytečně než pozdě
.

Maminka je nalomena uz delsi dobu na novyho buldocka, pred vanocema se zacala divat kde co a vypada to, ze nad tim fakt uvazuje vazne (supeeeer). Arnost (druhy buldocek) umrel na vanoce 2017. Zvazovali jsme, jestli nezachranit nejakyho z utulku, ale na to si moc netroufa. Prvni (Arnold, ehm) byl papirak, druhej byl bez papiru, asi smrncnutej mopsem trochu, dozil se skoro 16 let. Pro toho druhyho se jelo osobne tehdy. Prvni byl od firemnich pravniku co ho koupily dceri s manzelem, kteri mysleli, ze nemuzou mit det a dcera otehotnela.
Anyway, objevil se jeden buldocek blizko, ma 3 mesice, je ze 4 stenat. Stenata meli rodice kluka co jim pomaha je prodat, asi nejsou moc zrucni s pocitacem, to vypada. Jsou bez PP, maminka s klukem mluvila, rikal, ze neni problem zajet k rodicum a vsechno si dukladne prohlednout, podminky atd. Myslim, ze to je dost dulezite.
Nas prvni pes mel papiry a mel mnohem vic zdravotnich problemu, nez ten druhy (samozrejme neni pravidlem, jen se to tak stalo). Pesan je radne osetreny, jak ma byt u stenete k odberu.
Co myslite? Protoze jestli se tam rozjede tak bez psa se urcite nevrati, laska a tak...
Foto 
0zero7 jezuuus! hned pro něj![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí