Odlehčení jen tak, princezna :)
Chlpáči a iné
bramto sleduje maminka vsechno, diky! Akorat by chtela spis stene, at to muze snadneji vychovat kvuli praci (nas prvni byl starsi a zdemoloval uplne vsechno sam), ale mapujeme to taky. Zdravi psa je priorita samo, a rozdil mnozirna/zachranenej ani nezminuju. Budu hlasit co a jak, zatim je to v pocatecni fazi. Uvidime, jestli bude nejaky dalsi info o tom 3 mesicnim a co dal.
andulka01 juuu, romantika!
0zero7 Modelína (raritně), ona i to břicho zatáhla na tuhle fotku ;)
andulka01 jaky bricho prosimte, to pred ni ani nevyslovuj!!!!
0zero7 ehm...
jeste rikal, ze je prodavaji postupne, ze si vzdy jedno stene vzal k sobe dvoumesicni a pak az to resil.
tomu nerozumim, jako ze si vzal jedno stene z vrhu, prodal ho a pak vyzvednul dalsi a tak? Z jakyho duvodu?
0zero7 jezis teda Arnold byl dobrodruh!
Bydli jinde nez rodice a stene doma samo, tak proto pry postupne, nevzal si k sobe vsechny zaraz. Jestli je to pravda samozrejme netusim.
Potrefenáhusa dik, prave nechci aby delali nejaky zbrkly rozhodnuti, coz sice moc nehrozi, ale clovek nikdy nevi.
andulka01 ale nu nu!! ![]()
moora
Bydli jinde nez rodice a stene doma samo, tak proto pry postupne, nevzal si k sobe vsechny zaraz.
já to furt nechapu
Potrefenáhusa ja to mam jen zprostredkovane, meli stenata, az dorostla do veku, tak syn jim pomaha je prodat, bral si je postupne domu, dal inzerat atd, podle reci si nevzal vsechny soucasne v tech 2 mesicich. Proc to nevim, asi jde o to, ze on zarizuje ten prodej pro rodice, proto asi i nabizel moznost jet se podivat odkud pes je atd. Aspo tak jsem to pochopila, buldocka maji ti jeho rodice. To ze je stene doma samo vyplynulo z dalsi konverzace neb on chodi do prace.
Potrefenáhusa nevim teda jestli to takhle ma hlavu a patu vic nebo min.
0zero7 no prave, ze nema, zni to dost podivne
jako vzit si jedno stene na prodej k sobe, notabene, kdyz je doma celej den samo, jako vzdyt to potrebuje zrat nekolikrat denne a vencit, a pak vozit zajemnce k rodicum, kde je ten zbytek stenat? No cely divny to je...
moora taky se mi to zda divny, prodavat to po jednom. Jak dlouho byva pryc vubec nevime, rikala jsem mame proc neudelal teda fotky u rodicu, jestli nejsou zrucni a zajemci prece muzou tam primo. Stejne by se tam kazdej mel chtit jit podivat.
0zero7 to je hodně podezřelé. Dávat desetitisíce za podezřelého psa bez PP je velmi nedomyslene. Nikdy navíc nevíš, kolik tě to ubohé zvířátko bude stát dal, protože o zdraví si z množírny můžeš nechat jen zdát. Bohužel právě buldocci patří k plemenum, která se zneužívají v mnozirnach nejvíc.
Uchovneni není až tak složité a neuchovni se jen pes, který vykazuje výrazné vady. A na něm se pak často mnozí.
Pak je ti líto chudáka a sypes do něj peníze ve snaze zachránit co se dá. A dovolání není.
Kdyz psa bez pp, tak jedině adoptovat.
Nikdy, nikdy, nikdy nekupovat štěně bez pp.
Dadoo No dyt. Ja jsem teda i psala vys, ze nas prvni PP mel chudak spoustu zdravotnich problemu (cert vem penize, to je jedno, spis jeho nepohodli a leceni je na houby), druhy PP nemel, shoda nahod, ze jsme k nemu prisli, a nikdy mu nic nebylo. Nicmene nikoho kdo psy mnozi kvuli vydelku samozrejme podporit nechceme. Maminka by klidne i stene zachranila nejaky, starsi pejsci nejaci jsou, ale kvuli vychove chce spis to stene.
0zero7 chce to hledat a nevzdává to. Nepospichat. Ono si k ní cestu najde ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí