Tak pes ma asi mastocytom v uchu, ale veterinarka kam s ni chodime leta, me poslala s rozbehem do pryc, ze aby ji z toho neco odebrala asi nepujde, ze mame pockat a doma ji to mazat framykoinem. Na muj dotaz do kdy mame cekat, pry kdyby to rostlo moc. Jako ty vado, je li u tohohle podezreni na rakovinovy utvar, tak prece nebudu cekat treba dalsi mesic co z toho bude a budu to resit hned, ne? Nebo jsem divna ja?
Chlpáči a iné
paktofonika Díky moc za rady, určitě vyzkoušíme vícero typů.
Vilemina tak držím palce, nech dobre vyberiete. Ja som na prvýkrát dobre nevybrala a nakoniec kúpila tie dražoby Rukka (dokonca nie tie, ktoré som pôvodne chcela), ktoré nosia tak raz za rok, my sme totiž kruto neturistická rodina, vrátane psov :D
paktofonika my právě chodíme docela dost, takže zítra zajedu do chovatelskejch potřeb něco obhlídnout.
MP Marge dodatečně vše nejlepší ![]()
Kočky v krabici?

andulka01 jezis ale to je dokonaly
rasaNori My máme taky teď kolečko po různých veterinářích. Broukovi olysalo oko a 3 veterináři mu z toho nevzali stěry, že je to u toho oka nebezpečné. Teprve ve Stodůlkách naprosto bez problémů to udělala, no ale prý se to mělo udělat hned, teď už se to léčí ATB mastičkami a nic tam nevidí. Vůbec nechápu tu neochotu vzít hned vzorek.
rasaNori A co vím, tak u mastocytomu jde dost o čas, aby se to nerozšířilo.
ionicera jako hledela jsem jak puk, jakou rychlosti me vyexpedovala. Je mozne ze to neni ono, ale rada potirat mastickama a kdyztak prijit. A pak co kdyz to bude ono.
rasaNori Museli jsme prostě k jinému veterináři- kliniku vetcentrum. Náš veterinář se taky stavěl laxně. Vždycky mě upozorňuje, co to bude stát- např. koprologie, že levněji vyjde ho rovnou odčervit. Tady zase střídal mastičky a když řekl, že pokud se to do příště nezlepší, tak nasadí ATB, tak jsme raději jeli k dermatoložce. Přeci mu nebudu jen tak zkoušet ATB, kdyby náhodou zabrala.
rasaNori A tu diagnozu máte nějak potvrzenou, nebo podle tvaru? Já když začnu hledat na FB, tak je to samý nádor, autoimunita a jiné chuťovky.
ionicera Ono najít dobrýho veterináře, kterej na jednu stranu hned nedělá milion vyšetření a na druhou je udělá, když jsou třeba, nebo tě pošle jinam, když to sám neumí, mi přijde docela složitý.
Zina byt v praze tak jedu na stodulky, ale ostrava je proste v tomhle takova na prd.
Krásný ráno

Catherinne Čiči![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí