Chlpáči a iné
LadyMary Nádherná. Jak se vám sháněla? Teď , jak lidi nemůžou cestovat, nejsou vůbec štěňata. ![]()
LadyMary jupi, budou tady pravidelne fotky stenatka! :) je krasny
LadyMary Ty jsou naprosto boží :-). Má ho moje známá a ten pes mě vždycky pobaví.
ionicera To jsi naše psy popsala hezky, u náš většinou padají trochu jiný adjektiva :-))
Jinak byli jsme s Terkem po měsíci zas na velké kontrole - prostata se zase zvětšuje, tak se bude muset nasadit "chemická kastrace", srdce se bohužel opět o něco zvětšilo, ale aspoň bije pravidelně, v oku má navzdory léčbě zánět a dostal na to nějakou mast, ještě jsem ji neviděla, na artrózu a spol pokračuejem v trocoxilu a novinka nakonec, začaly se mu zavodňovat plíce, takže ještě dostal něco ala Furon. Na štítnou žlázu, na kterou taky bere léky, muž zapomněl, a na rostoucí varle taky, protože už tahle toho bylo moc.
Už se nám ty jeho prášky nevejdou do takovýho toho důchodcovskýho rozdělovníku, ale prý na to, kolik mu je, je to vlastně docela dobrý.
tv Ano prosím, mám pomotanou posloupnost děje.
razorbladeJo jo, tak s outfity teď přispívat nemůžu když pořád sedím doma, tak budu dávat aspoň fotky pejska :-)
ionicera My jsme ji sehnali přes doporučení. Sousedi mají psa ze stejné chovné stanice, jinak bychom čekali mnohem dýl....začli jsme shánět na podzim.
Ruficek byl dneska, játra se zlepšily naštěstí hodně, ale ty leky na odvodnění bohužel furt navysujem, srdce se ale snad naštěstí nezvetsuje
Potrefenáhusa To je super zpráva a to srdce taky dobrý
.
Potrefenáhusa tak to je pozitivna sprava ![]()
Zina tiez je to myslim vcelku dobra sprava to o srdiecku.
Oni nam prirastu k srdcu a potom zrazu su prirychlo stari
Kora ten kocur je krasny. Nevyzeratrosku ako ten od moora ?
vyzera, on je po mámě mainska mývalí
LadyMary je krasna, tak prosim spoustu fotek ![]()
Potrefenáhusa ruficek ![]()
LadyMary no, tak drzim palce:D
LadyMary krásnej člen ![]()
Potrefenáhusa držím rufíkovi pěsti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí