rasaNori Ostrava je velký město, tak snad se tam někdo rozumný najde? Ony ty Stodůlky jsou dobrý, ale taky mají svý ale. Například to, že je tam hodně doktorů a některý z nich sklouzávají do toho módu milion a jedno vyšetření, i tak pro mě ale klady převažujou.
Chlpáči a iné
Catherinne Asi jsem někde nějaké stránky vynechala, ale jak to dopadlo s tvojí hubnoucí kočičkou? Jestli je to tahle, tak vypadá spokojeně.
rasaNori My mame vesnickou veterinářku, když jde o něco horšího, tak nás posílá k Raškovi do Mariánek. Moc jsem po něm nepatrala, ale když jsme tam byli naposled, tak tam byli i třeba i Poláci. A on se k těm zvířatům chová užasně.
brrr diky, zitra tam s ni sjedu. Ach jo myslela jsem ze nam vydrzi dele, je ji jen 10:(
rasaNori Nic nezakřikni, třeba všechno dobře dopadne.
brrr za posledni pul rok je tohle sesty zdravotni problem, 2 velke operace, tak jedine co tak muzu doufat...
rasaNori Zrovna o téhle diagnoze se nedávno něco řešilo na FB a lidi tam psali zkušenosti. Bylo tam spoustu pejsků, co měli diagnozu třeba v 6 letech a teď je jim 13 a jsou v pohodě. Ale držíme pěsti a tlapky. Dej vědět, jak jste dopadli.
Renusatko ano, to je ona, no, paní doktorka byla nemocná, tak jsem to vzala na pár dní do svých rukou (teď už víme, že je vše ok) ...a neustále jsem nabízela maso, paštiku, dobroty a ona se chytla. Přibrala 30 dkg a je to úplně jiná kočka. Kostičky se schovaly, už ji není pořád zima, takže už neleží jen u topení, ale vyskytuje se i na sedačce a jinde, dokonce když přijdeme domů, tak na chvilku vyjde i na studenou chodbu, což léta dělávají obě, ale v tom hubeném období se nehla od topení. Takže období dvou, tří měsíců, kdy omezila příjem, se projevilo, ale teď už je to paráda.
Catherinne Tak to je dobře![]()
rasaNori Dobrý veterinář byl na Krakovské v Hrabůvce.
Catherinne To mi.připomíná tebe! Taky jsi hubená a je ti zima!
Opravdu na té podobnosti majitelů se zvířaty něco bude!
Catherinne To mi.připomíná tebe! Taky jsi hubená a je ti zima!
Opravdu na té podobnosti majitelů se zvířaty něco bude!
Opatrně! :-D
ionicera
jsem majitelkou obtloustlé jednoduché venkovské kočky. No... asi jo ![]()
ionicera Tak teda... Byla jsem majitelkou hyperaktivních psů, linych koček a naprosto praštěných morčat. Co si mám vybrat?
Zina ty mas ty srdcaře!!!
Potrefenáhusa Děkuju, tenhle výklad je dost milosrdnej! Ale já to spíš vidím tak, že každej dostane takový zvíře, jaký potřebuje.
Zina Chci být jako Toníček- nejnádhernější na světě!!!!
- a nejmilejší a nejchytřejší................
Zina A ty bys to také vůbec neměla špatné, dychtiví a radostní kluci, chytří, krásní...... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí