Viatori to bude múdry psík![]()
Chlpáči a iné
Catherinne Netroufám si hodnotit podle internetu, ale minimálně poměr bun/crea může ukazovat na poškození ledvin (může ale jít i jen o dehydrataci), každopádně u 12ti leté hubnoucí kočky bez energie, bych si rozhodně netroufla jen po tomto vyšetření říct, že zdravěšjí být nemůže a uzavřít to. Nějakou příčinu to celé mít bude. Určitě bych nechala stanovit hodnotu SDMA z krve, je to prametr, který může odhalit poškození ledvin dříve, než se projeví v krvi další změny. A u takto staré kočky bych neotálela ani se sonem břicha a rentgenem hrudníku. Do homeopatie bych když už, šla v případě, že se opravdu nikde nic neprokáže. Jinak opravdu hrozí, že se zanedbá něco podstatného. V Praze můžu kdyžtak poskytnout kontakty na doktory co se specializují na medicínu koček... Ale nenechte se odbít jedním odběrem krve bez dalšího vyšetření ![]()
Všichni místní pejsci i kočičky jsou tak úžasní, člověk u fotek úplně roztaje. Nový přírůstci jsou jak plyšoví a moje oblíbenkyně Týna obalená sněhem❤️. Musím přispívat častějc nejde se jen přiživovat.
MPLee za kontakty budu moc ráda. Právě, že se mi to taky moc nezdá, proto se vyptávám kde můžu. Děkuji
Catherinne Napsala jsem sz
MPLee děkuji
711990 Ale to je roztomilý
Tak naše kočka Beník má zacinajici ušní svrab, dá se to léčit i něčím volně dostupným v hobbyzoo nebo musíme k veterináři?
Edit: Tak už jsem vygooglila příslušné články!

![]()
Vilemina u vás je svět v pořádku :))
Vilemina ale to je vod tebe hezky ![]()
Viatori malá cestovateľka![]()
Vilemina skromné mačičky, ani peliešky nepotrebujú...Alebo tú skromnosť predstierajú
?
Tak zítra jdu a s Adinkou na doporučenou kliniku k doporučené veterinářce. Držte nám palce ![]()
Všechna zvířátka jsou tady úžasný
Catherinne tak držím palce![]()
Catherinne všechny tlapky ![]()
Vilemina ta tlapka pod hlavičkou
.
Banjo je kluk a cestuje často a rád. Cestu většinou prospí, jen někdy při delší jízdě, vyjadřuje nespokojenost, ví, že se nejede na chatu ????. Vyjadřování nespokojenosti je vytrvalý upřímný pohled na mě a krátce na volant, úplně to tam vidím... otoč to, jedeš blbě....
Viatori ten je parádní! Borec ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.