Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. února 2021 13:31

Emi Parfums de Maison Plaisirs  Sucrés d'Istanbul. 
A plánujem vyskúšať Pure White Tea.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. února 2021 13:35
Reakce na LadyMary:

Denní porce roztomilosti :-)

​Nádherný mazlíček. Tiež všetko trhá, škriabe? Niki som skúšala trochu opilovať pazúriky, ale aj tak som pri hre s ňou doškriabaná ako od mačiatka. A zúbky má ako ihličky. To si musím dávať sakra pozor.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 19. února 2021 13:44

Catherinne Skvělá je vitamínová pasta Calopet, tu jsme vždycky kupovali u veterináře, ale prodávají ji i eshopy. Pokud se k ní rychle nedostaneš, pasta z dm je taky docela dobrá. Tyhle pasty jsou plné energie a i malé množství nahradí jídlo za celý den. Navíc většině našich koček ty pasty moc chutnají.

Pak naše kočky milují maso sušené mrazem, třeba Cosmo nebo Miamor

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 19. února 2021 13:45

milacka Děkuju, podívám se na ně.

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:01

Emi díky. Pasty jsem taky už koupila a ona je nechce, ale zkusím další.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:15

Catherinne Zkus nějakou pastu nabídnout té druhé kočičce, třeba pak o ni projeví zájem i ta nemocná. Obecně je dobré kočky na tyhle pasty naučit, je pak jednodušší je léčit a dávat prášky.

Pak našim kočkám chutnají taštičky a tyčinky, ale to jsi asi už zkoušela. Bohužel každá kočka si vybere něco jiného oblíbeného a něco nechce. Držím palce

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:20

Emi ta druhá kočička začíná být jak sud... tohle nefunguje

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:32

pecka ďakujem, vylepšíme skóre, kočičky tu majú prevahu

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:55

Catherinne pastu z DM jsem ti taky chtěla doporučit + takový ty malý proužky s nějakým krémem (taky z DM)

jinak mi vet doporučil, jak byla smečka marod a neměla chuť k jídlu, že je dobrý jim jídlo ohřát (doporučoval mi to v souvislosti s rýmou, ale třeba by to pomohlo i tady)... ale třeba Daník a Viki nejedli ani to, takže nastoupila umělá výživa ve stříkačce (prodávají u veta), aby měli aspoň nějaké živiny 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 19. února 2021 16:01

Dneska jsem si mazlila bozi stenatko, pry oficialni krizenec husky a retrievera! Jmenuje se to Goberian. A teda vysledek je fakt dokonalej

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:18
Reakce na milacka:

Emi na pachy je naozaj najlepšia katalytická lampa, v kuchyni je pri určitých jedlách alebo vysmážaní nenahraditeľná.

Renusatko určite odporúčam zakúpiť. 

​Předpokládám, že jsou do toho nějaké vonné náplně. To asi nebudu moct, protože se mi ze všech vonných svíček a těch různých zásuvkových modelů dělá špatně a většinou sebou švihnu. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:28

Renusatko ak si kúpiš jemnú vôňu, tak nepredpokladám, že ťa švihne. Stačí pár minút, aby stiahla pachy a môžeš ju zatvoriť. 

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:34

Catherinne A konzultovala si s vetem? To se mi nějak nezdá, že by zdravá kočička takhle rychle ztrácela váhu (a energii). U koček je tohle blbý, tam není čas ztrácet čas.

Offline Alexstrasza
15 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:45

Catherinne na veterine lze koupit od Hills konzervu, ktera se pouziva v rekonvalescenci, napr. po operacich, pro psy i kocky. Ja ji kdysi pouzivala u psa, muzete zkusit. https://www.hillspet.cz/cat-food/pd-canine-feline-prescription-diet-ad-canned

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 19. února 2021 17:51

andulka01byli jsme v sobotu, veškerá vyšetření z krve, ledviny, šťítná žláza, nic, nic, nic. Zdravější kočku prý mít fakt nemůžeme. Je to veterinář za kterým jezdí všichni burmiláři že středních čech. 

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 19. února 2021 18:13

Alexstrasza děkuji, objednáno.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 19. února 2021 20:18

Renusatko Existuje i neutrální náplň do katalytické lampy, používám ji k ředění těch voňavých, resp. do ní dám jen trošičku té voňavé. Vyhovuje mi to tak víc, jinak by to většinou na mne bylo moc silné, jak je třeba lampu nechat hořet ve velké místnosti delší dobu. Kdybys koupila tu katalytickou lampu a neutrální náplň, můžu ti poslat vzorky voňavých náplní, co mám. Jinak svíčky si taky vybírám moc opatrně, protože mi z některých nebývá dobře, a zásuvkové vůně vůbec nekupuju.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. února 2021 20:27

Catherinne A zuby? Kolik jí je? 

Offline Catherinne
10863 příspěvků moje polička 19. února 2021 21:31

Renusatko zuby dobrý, ona jí, navíc teď spíš konzervičky paštikového typu, takže líže.  V tom to asi není, já ji podstrkuju furt něco, dá si, ale tím, že nejí ty pamlsky tak se přibírá těžko. Tak snad ty hills přijdou brzo a bude je jíst.  Je jim 12. 

Dnes mi prostě přijde strašně unavená, jak dostala v sobotu tu injekcí, tak jsme ji v neděli nepoznávali. Byla děsně akční a lítací. 

No budu jim zítra volat, jak jsme se domluvili a uvidím co dál.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. února 2021 21:57

LadyMary ta je tak krasna!