Dadoo pripojuju se ke gratulantum a taky koukam jako blazen, jak to uteklo! Co dostala Ruzenka dobryho k narozkam a je uz v poradku?
Chlpáči a iné
Kokoska Růženka děkuje ![]()
Uz je snad v pořádku, dneska bez teploty.
Koupila jsem ji novou hračku a Srdíčka a jatyrka. Syrové ji to moc nejelo, tak ji to zítra uvařím.
Vypadá pořád jako štěně, jak je maličká a pořád veselá a dobře naladena.
ale štěně pořád ještě je. ![]()
brrr Je z HM, ale uz ho mame nejakou dobu....
LadyMary to je krasny, porostou spolu :)
LadyMary to je krasny, porostou spolu :)
Dadoo Jatýrka nám syrový taky nejedou. Ty musíme nechat zatáhnout. Ale srdíčka v pohodě. :-)
Dadoo všetko najlepšie Ruzenke a môžem sa opýtať Zigulika (snáď nepletiem meno) už nemáš?
LadyMary Dík, prozkoumám, kdyby náhodou.
Mrakoplas Žigulík se přesunul ke své původní rodině, když jsem šla na operaci a je tam ještě pořád.
Vypadá spokojené, mně pořád ještě není úplně dobře, zákaz cest mezi okresy, vnučka si na něj zvykla.
Ale myslím, že se zase brzy přesune k nám. Jak se nesmí nikde jezdit, jsou pořád doma. Až se bude moci cestovat, vrátí se. ![]()

Zina to je vtipný ![]()

Soustavně narušovali mou terapeutickou činnost, pomocníci :)
moonlight ty packy!!! ![]()
Magráta U nás jede předložka u krbu, vajíčko, bagel a pochopitelně Sixtinská kaple. S burritem jsem si vzpomněla na buldočky a s drama queen na chrty :-)
Naše Daki je marod. Včera jsme si všimli, že nejedla, nepila a celý den polehává a plouží se po bytě. Ráno jsme vyrazili na veterinu, ale trochu nás překvapil pan veterinář. Vypadá to naštěstí jen na nějakou virózku. Teplota, bolest svalů, únava. Teplota je taková poskakující, chvíli je a chvíli ne. Prý co covid u nás doma? No v práci minulý týden byl, celkem dost lidí, ale já se z nikým z nich přímo neviděla. Měla jsem nějaké mini příznaky, ale test negativní, ale jen ten antigenní, tak vůbec nevím.
Renusatko ať to brzo vyleží ![]()
to chceš ![]()

moora ne ze by to na zrzavym bylo jiný!
Zina 2 a 6. Nejčastěji to prokládá 4 a 7, teď teda zrovna bagel :D

moora to je ten polomáčenej pes?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.