Renusatko mně se taky někdo ptal, jestli Adinka neměla covid ![]()
V úterý jde na kontrolu. Myslím, že už je celkem fajn, akorát je pořád hubená.
![]()

Renusatko mně se taky někdo ptal, jestli Adinka neměla covid ![]()
V úterý jde na kontrolu. Myslím, že už je celkem fajn, akorát je pořád hubená.
![]()

Catherinne Daki nažrala včera vůbec. Dnes dostala injekci, něco na způsob Brufenu. Proti teplotě a zánětu na 48 hodin. Je lepší. Trochu jedla, trochu pila a pokud bude do pondělí dobrá, tak ani nemusíme na kontrolu. Pokud bude problém, tak v pondělí odběry a prý asi zkusíme i ten covid.
Od chovatelky mi přišlo, že to teď není nemožné. Odběry se posílají teda do Prahy a základní doporučení k léčbě je od veterinář ze ZOO Praha, který léčí na covid kočkovité šelmy. Není to nic zvláštního než u jiných viróz. Tak uvidíme
Hugo & Kvído

vanilka krasavci z nich vyrostli ![]()
Ruficek se by asi taky asi ještě vešel

Jo, burrito je u buldočků klasika ![]()
U nás je zatím lépe. Teplota se zatím nevrátila, ale lék je na 48 hodin. Trochu jí i pije, už byla i na WC a jen je trochu unavenější.

vanilka Ti jsou super![]()
Potrefenáhusa Chudák Rufíček, jak tam stojí sám a oni na něj koukají
.
Renusatko Ruficek jedinej se rano obtěžuje vstavat a mít radost, když schazime dolu, ostatní holota se ani nezvedne z pelisku!
daki přejeme brzké uzdravení
moonlight narušitelé vypadají zaujatě :) A co to bylo za terapeutickou činnost, Lego? :)
Catherinne je krásná, držím palce na kontrolu!
vanilka to jsou boží kocourci. Dají se dobře rozeznat?
Renusatko ta je majestátní i v nemoci. Držím palce, at se z toho rychle dostane
Tulipe dají, Hugo je klasický zrzek, Kvído je světlejší. Mají i jinou hlavu, Hugo širší, přestože jsou to bratři
A všem děkujeme. :-)
Potrefenáhusa Rufík je roztomilej!!!
Renusatko Držíme palce, ať je v pořádku!
Tulipe Ano Lego. Konkrétně Beatles. Poskládala jsem Ringa a Paula :) Leželo to tu od Vánoc, nikdo se k tomu neměl.. Bylo to uklidňující, podařilo se mi u toho výborně vypnout.
Tulipe moonlight Díky. Měli jsme kočku 11 let. Nikdy jí nic takového nebylo. Jen jasné věci, vykloubená nožka a jakási otrava, kdy bylo jasné, co se děje. Teplotu něměla nikdy v životě, takže nás tohle trochu vyděsilo.
Mimochodem jsem na veterině byla úplně za debila, když jsem nevěděla, jak se kočce měří teplota
. Prý máte digitální teploměr? No máme, ale bezdotekový. Takže odpovídám ano a zárověň říkám, že nevím, kde jí změřit, jestli v uchu
. Veterinář naznal, že se mnou musí edukatovně a ptal se, kde se měří miminka.
Tak tenhle teploměr už mě vůbec nenapadl, kdyžho doma 20 let nemám. Měla jsem potom hrůzu přiznat, že jsem zdravotní sestra![]()
Renusatko Jedna naše kočka kdysi měla chřipku, měla teplotu, ale teklo jí z nosu, z očí, úplná chuderka, takže to bylo celkem jasný. Doktor říkal, že je to velmi vážné, ale vylízala se z toho v pohodě.
Snad to u vás bude jen nějaká virózka. Já jsem teda kočce taky nikdy neměřila, u když bych věděla jak :) Ale vždycky se říkalo, že stačí sahnout na čumák :)
Renusatko přeji brzké uzdravení ![]()
moonlight smečka byla marod kolem vánoc, ale dostali se z toho všichni bez následků
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.