ionicera To je fotomontáž? :-D
Chlpáči a iné
Magráta tohle dělal jednu dobu Golias taky a já se divila, proč mám ty kabaty furt tak strašně chlupatý

Zina Vylezl ze Smaragdového jezírka a vyválel se. :-) Ale za chvíli byl zas jako ze škatulky!

Moje duo odpočíva po obede
hlavně pomalu a netlačit se :-)
Jdu s dotazem, za cca 2 tydny bychom si meli jet lro kotata, budou teda stodola/venek. Dovnitr do domu nebudou moct. Plati porad na 2 tydny zavrit a jen krmit/mazlit/cistit zachod a pak poustet ven?
Je to lepší, aby se nevydaly hledat cestu domů a neztratily se. Tam, kde budou zavřená, by mělo být denní světlo. Jinak je asi celkem fuk, kde to bude. My máme na kontě už 7 přestěhovaných koček. Vypouštíme opatrně s doprovodem, když vyjdou ze dveří a zkoumají terén pomalu, případně odcházejí a vracejí se ke dveřím, bylo to OK. Když jedna rovnou vzala čáru, chytli jsme ji a radši ještě na týden zavřeli. Jednu muž špatně hlídal, při prvním vypuštění se ztratila a pak jsme ji museli hledat po okolí. Nevím, jestli by našla cestu sama.

kousla mě do nosu, vzteklina
"7 koťátek nějaký “dobrák” vzal od maminka a vyhodil na okraji pole v obci Suchohrdly, kam spousta lidí chodí venčit pejsky.
Byly tam dva vrhy koťátek, 3-4 týdenní. Jedno z nich - rezavá kočička se už pomoci bohužel nedočkala. Zemřela na dehydrataci, ještě před naším příjezdem.
Koťátka ještě ani neuměla pít, byly žíznivá, hladová , vystrašená, podchlazená a měla špatná očíčka ..."
... a toto je Boby, jeden ze dvou, kteří se po pár dnech v dočasné péči místního kočičího azylu vzpamatovali. A tímto vám ho zde představuji, protože půjde k nám. A snad mě i pochopíte, že jsem neodolala mu poskytnout domov.

Dalia Krásný zrzounek
! Tak ať zapadne do smečky!
Dalia To je krasaveček.
Držím mu palce a tobě taky.![]()
Snad nebudu za vránu krákavou, když sineodpustím varování před infekčními chorobami, které v sobě takovýhle nalezeneček může mít a které by mohl přinést tvé domací kočičce.
Sweet Potato Myslela jsem na to. Ke mně půjde plně očkovaný a odčervený, až mu bude 12 týdnů. Proti FELV by mělo být očkované. FIP a FIV mě straší, ale snad to bude dobré.
Hanka H Hani, děkuji a doufám, že ano. ![]()
Dalia no ten je..!!![]()
Dalia Dali to je krásne mačiatko
už sa teším na fotky tohto krásavca, snáď do Tvojej chlpatej rodinky zapadne![]()
Bowle ta je krasna! Mne se moc libi, jak tem obvcacim stenatum jeste blembaj usi![]()
Není to, jak to vypadá!

razorblade roste raketovou rychlostí, takže až ji uvidím příště, už je tak asi mít nebude. bude mi to chybět. za ten měsíc co je doma se hrozně vytáhla. a zlobí moc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.