Se mi podařilo vyfotit všechny tři sousedovic kočky... jsou boží ![]()

Se mi podařilo vyfotit všechny tři sousedovic kočky... jsou boží ![]()
moora ale jezuuus..ten pařátek.. a ta holá prdelka ![]()
![]()
moonlight jak tam svorne sedej ![]()
SunEclipse paratek strasnej, rvala jsem ten krouzek mocmoc pod tlakem, priste musim o 2 dny driv
Tak jako kazdej třeba nemá doma dřevěný dvere a podlahy jako my....

Potrefenáhusa ma je jeste horsi ![]()
moora ještě vchodový dvere...

Potrefenáhusadala bych sem taky podobné fotky :-) akorát tedy nemáme dřevěnou podlahu (a v domě taky mít nebudeme), jinak stejný
moonlight boží jsou
(ehm, já když takhle vidím kočky, tak na ně mávám a volám čiči a různě se snažím s nimi komunikovat a ony většinou na mě zírají a myslí si asi svoje...
)
Magráta No já taky :) Tyhle navíc jsou tam asi dost samy, když se něco šustne na ulici, hned koukají, jestli někdo nejde konečně domů. Minule jsem jim cpala Šejmose pod nos, vracel se zrovna domů z procházky, byly z něho na větvi
Je mi jich trochu líto, ale zas ve třech se asi zabaví...
Já (ve světle potenciálního budoucího přírůstku) potichu šeptám, že si krom sežranýho plastovýho lavorku a jedné prokouslé misky nevybavuju od psů žádnou škodu na domácnosti.
Zina řeč je o kočkách ve stínu předchozí debaty, proč někdo nechce v pronajimanym bytě deset koček!!!!
ja od psa taky nikdy nic!
ice on je Josífek dřevokaznej? ![]()
Potrefenáhusa ale ta podlaha teda vypadá jako historicky cenná, takhle zdálky to připomíná list z nějakého velmi velmi starého kancionalu ![]()
Potrefenáhusa Jako fakt tohle udělaly kočky?
Potrefenáhusa u nas takto dopadli nove dvere. Dali sme ich teda do pivnice . Kocicky vedia pekne vyzdobit ![]()
posepkam tiez potochu ako Zina ze od psa nic ani doskriabana podlaha a ze teda drapy ma poriadne
999 jedna ![]()
![]()

Potrefenáhusa Tak tomu bych vše odpustila
.
Potrefenáhusa ale určitě hrozným nedopatřením, dyť on má téměř nad tou kebulkou svatozář ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.