Dalia U teba sa bude mať ryšavček ako v bavlnke. Mal šťastie v nešťastí.
Chlpáči a iné
milacka
... už se na něj těším. Snad ho holky přijmou. Roxy už začala i blbnout, když ji to chytne. Lítá, divočí, hraje si. Jollinka to je stále taková "hračička", stále připravená ke hře.
Malý Eduard dnes ...

Tady se schovává za bráškou ...

Dalia krasne kotatko, at se mu dari!
Dalia
to je slaďoušek
Dalia eduard je skvely ![]()
Flákando ...

Dalia Je krásný. Držím palce, ať ti smečka dělá jen radost.
v sobotu u vrat na bleší trh měl pán krabici a v krabici 2 černobílá koťátka s tím, že daruje... bylo to pro mě hodně těžký si je nevzít :-) (výslovně jsem se ho ptala, jestli je nezabije, když si je nikdo nevezme, tak mě trochu uklidnilo, že ne, že má doma ještě 3 kočky)
Magráta To úplně chápu, vzala bych si je nejraději všechna kotata, ale nejde to. Já už si další nevezmu, dvě plus pes je hranice, přes kterou nejdu. A vím, do čeho jdu, protože jsem to takto měla, když byla Jolla štěně. Tehdy jsme měli ještě kocoura nalezence Garfielda a kamarádce jsem delší čas hlídala britáka Artura.
Nemáte nějakou radu či tip na zubní kámen u kočky? Dostali jsme dnes "vynadáno" na veterině .. asi je opravdu nejvíce efektivní nechat jí ty zuby vyčistit ultrazvukem, že? ![]()
Šrumec kolem kočárku Rufík fakt nemá rád, corgáček se ale nakonec vetřel podivat

Dalia Nádherné koťátko
Super, že našlo domov.
Po zmínění v jiném vlákně (na téma stafíci = bojové plemeno, trhači) jsem si uvědomila, že už jsem dlouho neposlala pozdrav od toho našeho "trhače" Vinínka
Jen se tak někdy zapomene tvářit :D

JanieB Vinicek je od pohledu nebezpečný bambull ![]()
Potrefenáhusa jak hlídá ten kočárek vlastním tělem ![]()
Dalia smutny pribeh je len hrozne ze este stale ponerne bezny. My sme k prvej kocicke prisli podobnym sposobom ![]()
Nech sa ti spolu rychlo zziju a skamaratia. Jolinka bude mat veselo
Potrefenáhusa kocik je treba strazit predsa ![]()
JanieB ten uz vyrastol na krasneho mladika
Bowle maly divociak
tiez este pamatam sramy od pubertalnej elzicky ![]()
Potrefenáhusa teda! Rufik je takovej obranar kocarku? To je krasny. A corgi je taky krasnej :)
JanieB zabijak od pohledu :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.