Zu šmudlinka!
Chlpáči a iné

Nina, naše andaluzská kočička![]()
Vilemina kožíšek ![]()
Vilemina To je super jméno pro kočku![]()
Vilemina ta je přísná! :)
Musím si někde ulevit. Takže volání s prosbou, ať ke mě se psem pánovo pes neběží, že je po operaci se setkalo s posláním někam, protože je hodnej. Jo, hodnej jí strčil hlavu přímo k tý zalepený ráně, nestihla jsem nic, protože se bojim na cizí psy hrabat
na další venčení si nacvičim nějakej bojovej pokřik, že můj pes s límcem jak balon má blechy, třeba to zabere víc![]()
Vilemina ta je nádherná, ty černý fousky ![]()
Zu Některý lidi jsou fakt dementi, fakt je jim všechno jedno, když nehrozí újma jim nebo jejich čoklovi, některým je jedno i to. Tak ale hlavně ať se to rychle hojí! ![]()
Zina dík, snad bude brzy dobrá, je hrozně vypsychovaná, jí jen z ruky jednu kapsičku, pohybuje se úskokama, ňamky nechce, takže ukazovat jí, že s límcem může chodit je marný. Upínám se k tomu, že léky na bolest a atb jsme dostali na 4 dny, tak pak už by to mělo být ofiko daleko lepší
a bohužel přesně, velkým kliďasům nic nehrozí, já tu naší malou krysu od mala socializuju, učim, nic platný to ale s hormonama nebylo, prostě na ty cizí zvědavce zvědavá neni a vyprskne na ně a je z toho zase jen zbytečnej stres pro všechny.
Zu ale to s těma blechama není špatný nápad
Goliášek má prej narozeniny každej den!!!!

Potrefenáhusa vsechno nejlepsi kotatku! Totiz housatku! :))
Potrefenáhusa moc hezkou oslavu jste mu udelali![]()
Potrefenáhusa to jste mu dali jen kytku? ![]()

Medarda a ukořistěná píchavka
Magráta snad dostal i nejakou krabici!!!!
711990 jo, ale dort mu snědli ![]()
Bowle Ty ouška ![]()
Zina já tomu říkám "období králíka" ![]()
Marůdek nás dneska zkouší, poslední den antibiotik a začalo jí být zle, takže jedna návštěva veteriny a teď s pohotovostí žhavíme dráty![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.