viktorka_od splavu moorato by byl ovšem zázrak :-) no, Viki přes lockdown trošku přibrala
Vilemina nohou jsem si všimla, až když jsem se na fotku dívala
viktorka_od splavu moorato by byl ovšem zázrak :-) no, Viki přes lockdown trošku přibrala
Vilemina nohou jsem si všimla, až když jsem se na fotku dívala
Sweet Potato šantu jsem koupila nedávno a kočka k ní chodí pravidelně a slintá si tu toho
a tchyně se ptala co to mám za kytku - její domácí britka si tam prý taky občas odskočí
(jsme sousedi přes zahradu)
Ehm, najdi chudaka kočku

Potrefenáhusa Goliasek vypadá naštvaně :-D
moora Sweet Potato Dneska Venouš přišla do postele se pomazlit (v pět ráno, káča jedna) a už zdálky výrazně voněla šantou. Záhonek poválenej :-)
Potrefenáhusa je statečnej![]()
Tak zítra máme termín kastrace, držte palce rekonvalscentce a mně, já bych nejradši šla na operaci za ní
(a to mě bude stát hodně sil, nelitovat). Kdo máte psa nebo kočku po, ty léky na bolest je udrží trochu ve spavém stavu? Já se bojím odpoledních a nočních diskoték, je to přece jen teriéří motorová myš.

Potrefenáhusa to je skvělá fotka ![]()
Zu Pokud si dobře vzpomínám, tak u nás nikdo moc spavý nikdy nebyl, jen ze začátku.
Zu Držíme palce i tlapky. Tonánek má rád i kastrované. :-)
Sweet Potato šiš, to jsem zvědavá, jak to bez procházek a cvičení přežijeme. První 4 dny minimálně jen hygiena před domem a bez pohybu.
Zu držím moc palce. Oběma. ![]()
Ja teď čekám druhé hárání a pak ji chci, asi na podzim, dát taky.
Dadoo díky, potom poreferuju, probrala jsem to horem dolem jak s chovatelkou, tak s veterinářema a není na co čekat, je mladá, zdravá, jen mě děsí to zotavování, snad to půjde dobře.
Zu držím palce, ať to zvládnete ![]()
Zu Když prodělala kastraci Jollinka, dostala pouze injekci na bolest pro ten den, kdy byla operovaná. Ptala jsem se, jestli dostaneme i něco na doma, ale nedostali, pouze atb. Prý ji bolest udrží v klidu. Musím tedy říct, že ji to asi první dva tři dny bolelo dost.
Držíme všechny tlapky!
Už to má za sebou. Chtěla bych říct, že je to statečná holka, ale ten řev při vyndavání kanyly musel být slyšet přes celé město ![]()

Zu broucek maly ![]()
Zu já jsem nic neslyšela, takže to nebyl takový řev :-) ať je brzy úplně dobře![]()
Zu prďolka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.